Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wybrac?

K4P3C

Dylemat  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybra??

• Skorpy
      8
    • tmp9
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam dylemat Co wybrac skorpy czy tmp9 uzasadnijcie swoja odpowiedz :)

oczywiscie +/- dla kazdego :D

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Między tymi broniami zawsze był spór, ale ja mam taką teorię:

jeżeli masz 5 slot to bierz scorpy np. na 3 slocie k1 a na 5 scorpy

a jak nie masz 5 slota to bierz tmp

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

hmmm też miałem taki problem ale wybrałem scorpiaczki ;) i nie narzekałem.

gram cqc khali i lost temple

jeżeli chodzi o khali to Scorpy jeżeli lost temple to już nie jest tak oczywiste ale i tak bym wziął scorpy, może dlatego że mam sentyment do nich :rolleyes:

Możesz zrobić tak :

3 slot - scorpiony
5 slot - k1
albo
3 slot - mp5
5 slot - tmp9 

Opublikowano

dobra dzieki wszystkim kazdy dostal +/-

posiedzialem wiecej na ps i kupilem sb skorpy i tmp9 :D

Opublikowano

Drogi userze. Strzelałem tym i tym. Jeśli grasz na cheatach ( No recoil No spread ) to bierz Scorpiony stanowczo!!!. A jeśli grasz Uczciwie

to wybierz TMP9. Jeśli grasz na CQC ( na planty ) to wybierz Scorpy ( np. marien ) jeśli grasz na mapach Deatchmatch wybierz

TMP9 wszystko zależy od Ciebie :)

Opublikowano

Drogi userze. Strzelałem tym i tym. Jeśli grasz na cheatach ( No recoil No spread ) to bierz Scorpiony stanowczo!!!. A jeśli grasz Uczciwie

to wybierz TMP9. Jeśli grasz na CQC ( na planty ) to wybierz Scorpy ( np. marien ) jeśli grasz na mapach Deatchmatch wybierz

TMP9 wszystko zależy od Ciebie :)

moze i mam 1 lv ale nie gram na cheatach tylko powracam do normalnej gry :D (normalnie gralem ale mnie zbanowali za dinarbota i potem tylko testowalem mody robilem hacki itp a teraz powracam na powaznie bez cheatow :) )

Opublikowano

Drogi userze. przeczytałem wyżej ( 1 chyba wypowiedź ) i zauważyłem na jakich mapach grasz

Khail to mapa wymagająca bardziej TMP9 niż Scorpów. Skoro mówisz że skończyłeś z Hackami Wybierz TMP9 będziesz szczęśliwy :D

Opublikowano

Drogi userze. przeczytałem wyżej ( 1 chyba wypowiedź ) i zauważyłem na jakich mapach grasz

Khail to mapa wymagająca bardziej TMP9 niż Scorpów. Skoro mówisz że skończyłeś z Hackami Wybierz TMP9 będziesz szczęśliwy :D

dzieki i wez skoncz z tym drogi userze :D

kupilem i to i to :P

Opublikowano

Tmp9 jest naprawdę dobra bronią a skorpy to śmieć ponieważ maja 42 strzały które kończą się już po 2-3 sec :/ i maja dość duży recoil i spread. Wiec wybierz Tmp9 ;)

Licze na --

ZBIERAM -

ProLis®

Opublikowano

Wybierz TMP9.

Skorpy maja zbyt duzy rozrzut i sa bardzo szybkie i ciezko nimi grac.

Natomiast TMP9 ma dobry cel, nie ma rozrzutu i fajnie sie nie gra :)

Opublikowano

Polecam ci tylko skorpy .

A dlaczego ?

Mają wysokie dmg i szybkość .... Znoszą ale jak idziesz 1 vs1 to często sadzisz headshoty .... Możesz grać grać nimi na medyku i zawsze się uleczać jak masz mało hp .... Lecz musisz mieć także na 2 slot mp5k....

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

dobra dzieki wszystkim juz kupilem wiec temat do zamkniecia :)

Opublikowano

TMP9 może nie są takie szybkie, ale w scorpach chwileczkę przytrzymasz i już nie masz pocisków i ma olbrzymi odrzut, a tmp właściwie nie ma odrzutu i jest celna, a i szybkość nie jest zła.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Na LostTemple lepiej będzie się sprawować tmp9. Ma dobre dmg i dużą celność co przyda Ci się na takich mapkach jak LT gdzie do przeciwników strzelasz z pewnej odległości. Skorpionki też są dobre, ale na bliższe odległości ( Khali ).

No i TMP9 jest teraz tańsze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...