Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Sbot Crack V9 By Weeman.

kamik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ten bot ma keylogera właśnie ojebali mi i mojim kumplom postać na apollo 64lvl nuker na apollo 70kk golda i itemki poszły sie jebać

Opublikowano

Kurwa debile,to ma keyloggera, Weeman wypuscil v9 z mysla o zarobku na takich nubkach jak wy,ja od poczatku tego nie pobieralem ale sami wiecie,radze zrobic formata i zmienic passy u kumpla ;]

_eXodius_.png

_SlimShadY_.png

Opublikowano

Jest keylogger głupi idioto. A jesli nie wierzysz to pocaluj sie w dupe i wbijaj a na drugi dzien opierdolony har.............

_eXodius_.png

_SlimShadY_.png

Opublikowano

Ale oczywiście nikt nie wierzy,omg,to zwykly podstep,zeby ukrasc itemy z waszych harów. Wybór należy do was;) pzDR

_eXodius_.png

_SlimShadY_.png

Opublikowano

obydwoje zamknijcie japy ... może ma może niema ściągacie na własną odpowiedzialność -.- waldes jak opierdolą im konto to bd wiedzieli że sie byle czego nie ściąga >.< co ci zależy na tym? ja myślę że weeman na tym zakończył prace na keyloggerze który wam opierdoli wszystkim konta i se trochę zarobi chociaż ja tam nic niewiem możę ktoś wjebał keyloggera do cracka i wysłał >.< niech ktos taki jak Xanter albo rosire napisze bo widze że zaczyna tu sie robić kokodżambo (niewiem jak to się pisze xD) bo oni więdzą lepiej na temat czy weeman to zrobił czy ktoś i wgl.

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

Wiesz co,zamknąc morde to mozesz ty glupi noobie z 60 lvlem,a jesli ci nie odpowiada to spierdalaj z tego forum. Ja tylko mówie to co wiem,i ostrzegam ze crack nie jest czysty.A jeszcze ten tekst possij ,moze idz do mamusi,ucieszy sie z pewnoscia.

_eXodius_.png

_SlimShadY_.png

• Dodaj nową pozycję...