Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacją woltk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z zainstalowaniem trzeciego dodatku wowa gdy instaluje dodatek na 98 % wyskakuje mi błąd z którym pisze coś o expansion.mpq czy coś takiego aktualnie gram na hellground więc proszę o pomoc

Legenda
Opublikowano

HellGround jest na 2.4.3 więc gdy zainstalujesz Cataclysm nie będziesz mógł tam grać.

Pewnie coś ci się zrypało z plikiem expansion.mpq, uruchom repair i będzie po sprawie.

Legenda
Opublikowano

Ale przed instalacją woltk ?

Zdecyduj się, instalujesz WoTLK czy trzeci dodatek tj. Cataclysm.

Nie, jak Ci wyskoczy ten błąd w 98%, to wyłączasz Launcher i uruchamiasz repair!

Tak trudno to zrozumieć?

#down.

Czyli WoTLK, rób tak jak Ci napisałem.

Opublikowano

Sory źle napisałem chodzi mi o drugi dodatek

Ale gdy uruchamiam tbc to wszystko się uruchamia normalnie. Gdy instaluje dodatek to gdy dojdzie do 98 % wyskakuje błąd a gdy uruchamiam tbc to się nic nie dzieje uruchamia się tbc ponieważ instalacja została przerwana.

Legenda
Opublikowano

Sory źle napisałem chodzi mi o drugi dodatek

Ale gdy uruchamiam tbc to wszystko się uruchamia normalnie. Gdy instaluje dodatek to gdy dojdzie do 98 % wyskakuje błąd a gdy uruchamiam tbc to się nic nie dzieje uruchamia się tbc ponieważ instalacja została przerwana.

:facepalm:

To po co instalowałeś WoTLK jak chcesz grać na TBC, repair na TBC już nie działa.

#down.

:facepalm: x2

Na cholerę mi to piszesz?

Już ci trzy razy napisałem, URUCHOM REPAIR!

Opublikowano

Wytłumaczę od nowa dziś zachciało mi się zagrać w woltk ponieważ do tej pory grałem tylko w tbc a że mam oryginały to złożyłem płytę do komputera i zacząłem instalację gdy doszło do 98 % wyskoczył błąd w plikiem expansion.MPQ z myślą że ktoś mi tu pomoże napisałem tu ten temat

Niby po co przecież Wow działa tylko instalacja nie dochodzi do końca więc wszystkie pliki z instalacji dodatku zostają usunięte więc tbc zostaje w stanie nietkniętym