Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak wgrać własne utwory do APB

TheDarcnes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. klikamy na klawiaturze "P" i otwiera nam się MUSIC PLAYER

2. klikamy na "Import" i przełącza nam się zakładka, następnie klikamy na "Add" aby dodać muzykę skąd ma być grana , potem klient poprosi nas abyśmy wybrali docelowy folder na dysku w którym znajduje sie dany plik muzyczny

screenshot00016w.png

3. potem klikamy na "Start Import"

4. kiedy skończymy dodawanie nowych utworów wyświetli nam się okno "IMPORT COMPLETE" (akurat u mnie pisze "New tracks 0" ponieważ już to zgrywałem)

screenshot00018.png

i przełączamy na "Music Library"

5. tam szukamy swoich piosenek, jeżeli last.fm znalazło nasze piosenki wtedy ikonka przy nich będzie się świecić na zielono i wszyscy w okolicy naszego auta lub przy DJ będą słyszeć naszą muzę

screenshot00019.png

-jeżeli ikonka obok piosenki będzie się świecić na żółto tzn. że last.fm nie w pełni zidentyfikowało muzykę lub jest w toku

-jeżeli ikonka obok piosenki jest czerwona tzn. że portal last.fm nie zidentyfikował piosenki i tylko my będziemy ją słyszeć nikt inny

screenshot00020y.png

Tutorial skopiowany z

http://apb.org.pl/forum/index.php?topic=303.0

• 1 rok później...
Opublikowano

Jedno pytanie co zrobić aby zidentyfikować mp3 ?

EA miało podpisaną umowę z odpowiednimi firmami, co owocowało tym, że inni słyszeli Twoją muzykę. G1 na to nie stać, więc nie trudź się. Jest szansa mała, że usłyszą to co słuchasz Ty i utwór zostanie zidentyfikowany. Warunek jest taki, oni muszą mieć na komputerze to co chcesz im puścić. Czasami sam się męczyłem, aby pojawił się zielony ptaszek koło utworu i przy utworach AC/DC mi się udało tylko trzeba było dobrze wpisać nazwę albumu z końcówkami " 's " itd.

;=)

Opublikowano

Dzięki za info xD to widzę że sobie nie posłucham hardcore/hardstyle :P ( w sensie z innymi :D)

76561198053978450.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...