Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam do wspolnej gry w ROMa

AQQa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zapraszam wszystkich tych co nie lubia samemu chodzic wola grac w gronie znajomych czy innych graczy. Zapraszam Tych co chca zaczac od zera jak i tych co juz troche graja. Zrobmy jakis kanał na TS albo cos ale narazie zapraszam was do pogadania na skype :D luks11221 to jest moj skype jak ktos by chcial pogadac i pograc razem zapraszam. Dodajac mnie napiszcie ze jestescie z mpc forum i gracie w Roma :D Zapraszam bo samemu to tak kiepsko ::P

add.png

Opublikowano

Ja mogę z tobą grać mam mikro , głos nie po mutacji xD , Serwer Cath , gram od nowa bo na wcześniejszym koncie mam bana ;F

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oczywiście ze zagram tylko ze gram w to pierwszy raz w zyciu tak ze pomozecie?(mam mikro ts tez,a no skype )

Opublikowano

No no wbijajcie po 30 lvle na 2 klasach i gramy razem :D bo ja juz powbijalem 30 :P a i tak malo gralem :D

add.png

Opublikowano

No no wbijajcie po 30 lvle na 2 klasach i gramy razem :D bo ja juz powbijalem 30 :P a i tak malo gralem :D

Koleś weź ty się w łeb pierdolnij . Napisałeś temat 13 lipca a odzywasz się dopiero teraz ?

Opublikowano

Też bym się mógł przyłączyć ale to polski serv?

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Ja chętnie bym z wami pogram tylko że mikro wyrwałem z słuchawek i nie mam :D ja moge grac na Cath

Pomożecie mi co i jak mam śćiągnąć zeby tyle nie warzyło?? z góry Thx odwdzięcze sie w grze:D gg 28390486

A i czy jak już byśmy grali to bym mógł wybrać klasę którą ja chcę ??

861a7b2a8fde426285af24d321d5cde4.0.gif
Opublikowano

A i czy jak już byśmy grali to bym mógł wybrać klasę którą ja chcę ??

To jest oczywiste że tak :P

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/429243-szukam-ludzi-do-wspolnego-grania-szukam-ekipy-na/

Close ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...