Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dziecko jebane !

Rebe1946

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Domyślnie Alfa bug!!!

Wczoraj robiąc alfe (mk) była w mojej okolicy burza i zabrakło prądu. Mam upsa, więc mogłem grać dłużej, ale bateria już była słaba. Postanowiłem sprawdzić, czy da się jakoś wyskoczyć z wrót. Użyłem nowej skokówki i przeniosło mnie na 1-2. Następnego dnia (dzisiaj) skoczyłem i były siby W dzienniczku miałem te mk, które zdążyłem ubić. Czy dostane za to bana? Czy dostanę bana jeżeli będę korzystał z tego buga wiele razy? Kiedyś było tak, że nie było alienów we wrotach tylko nagroda od razu i potem gracze mieli białke na minusie, więc wolę nie ryzykować. Miał ktoś taki problem kiedyś?

waleczny111 jest offline

post uzytkownika

Sprawa jest zgłoszona wyżej i zajmują się już tym , jak doskonale wiecie wykorzystywanie tego błędu może się wiązać nawet z banem na konto ,

temat zamykam

post BA_LastGrosz

;//////

ROBCIE WROTA BO NIE DLUGO JUZ NAPRAWIA TEN BLAD ;/////

Edytowane przez Rebe1946

post-370989-0-19282800-1311255374_thumb.png

DAJ MINUSA JESLI UMIESZ :)

Opublikowano

No, nie ma to jak napisać o tym na głównym forum ... Co za cepy usiłują oszukiwać w tej grze... Mam nadzieję, że to nie ty Rebe1946 to napisałeś

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano (edytowane)

Sprawa jest zgłoszona wyżej i zajmują się już tym

Ślepi? Ktoś wcześniej wygadał im to do supportu .. w sumie jakby troche poszukali to też by znaleźli

wykorzystywanie tego błędu może się wiązać nawet z banem na konto

To najwyżej odejmą nam to co za wrota się dostaje bo nie wykryją kto czym jak robił (chyba że od poprzedniego błędu z gg logi zrobili lepsze :P)

Edytowane przez Mar. Quake
Opublikowano

No, nie ma to jak napisać o tym na głównym forum ... Co za cepy usiłują oszukiwać w tej grze... Mam nadzieję, że to nie ty Rebe1946 to napisałeś

no raczej ze nie ja ;d ja tym sposobem robie wrotka

post-370989-0-19282800-1311255374_thumb.png

DAJ MINUSA JESLI UMIESZ :)

Opublikowano

To najwyżej odejmą nam to co za wrota się dostaje bo nie wykryją kto czym jak robił (chyba że od poprzedniego błędu z gg logi zrobili lepsze :P)

Ciekawe co mnie zrobią, bo jak narazie nie zrobiłem tym żadnych wrót. Wyskoczyłem tylko od streunerów do krysiek, ale nie zrobiłem protów i wrota stoją cały czas na bazie xD

Opublikowano (edytowane)

wątpie za ce banów nie było a ja nimi przechodziłem całe wrota:) bug już nie działa kur**

Edytowane przez hwdk19083

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Japier.... Znowu. Był bug z BB jakiś idiota musiał oczywiście sprzedawać na allegro , a zarazem z tego co pamiętam jakieś dziecko się wygadało o białce i rsb bez amunicyjnego. Bądzmy sobie równi , bo przez takie dzieci tracimy naszą wyższość nad BP.

Opublikowano (edytowane)

Jak się o Tym dowiedziałem to myślałem, że wyjdę z Siebie ;/

Edytowane przez Krzyzu43

ŞžΘġÜŋ

MMO PL1

18706.png

Opublikowano

Jakie pojebane dziecko. Trzy alfy, gamme zrobiłem na tym bugu. Porażka. Ale banów raczej nie będzie bo wiele też osób to też nie chcąco zrobiło.

Opublikowano

Jakie pojebane dziecko. Trzy alfy, gamme zrobiłem na tym bugu. Porażka. Ale banów raczej nie będzie bo wiele też osób to też nie chcąco zrobiło.

Co ty za głupoty gadasz, jak mogli to nie chcaco zrobić??

Ja osobiście zrobiłem tym sposobem od cholery wrót i się nie boje bo ci idioci z BP są tak leniwi ze im się nie będzie chciało robić skryptu żeby to wykryć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...