Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Inne]Shavenis Pro Graphic Studio.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

eloŁ!

Schemat podania:

* Rozmiar (polecam 150x150)

* Napis (treść&kolor)

* Tło (kolor, jakieś efekty itp)

* Postać (tutaj miło by było dostać od Was obrazek jaki chcecie, najlepiej w formacie .png)

* Dodatkowe efekty (jeśli coś chcecie, to postaram się zrobić)

* Ramka (tak/nie, jeśli tak to gruba czy cienka i jaki kolor)

* Prosić możecie tylko o avatary, sygnaturki oraz tapety, żadnych layoutów i tym podobnych.

Mini-regulamin tematu:

• Prace postaram się robić jak najszybciej. Maksymalnie to zajmie 24h, chyba, że będę poza miejscem pracy. Tapety, jako, że są większą pracą będą wymagały również większego nakładu czasu, dlatego ich wykonanie może zająć do 48h.

• Piszemy tylko posty z zamówieniem, wszystkie zbędne spamerskie posty, będę raportował.

• Jeśli chcecie, abym dokonał jakiejś korekty możecie mi napisać w notce lub za pośrednictwem prywatnej wiadomości, nie w temacie, bo zrobi się nie potrzebny spam.

• Składając zamówienie najlepiej dać link do obrazka (rendera), który ma tam widnieć, pamiętajcie, iż ma być to najlepiej format .PNG. Jeśli nie otrzymam rendera, a postaci nie będzie nigdzie w internecie to praca prawdopodobnie nie zostanie wykonana chyba, że autor zgodzi się na inny render (podany przez siebie), bądź poda mi link z postacią, której sobie życzy.

• Jeśli składamy zamówienie, musimy pamiętać, że robimy to tak - na chłopski rozum, że jeśli już dwie osoby złożyły zamówienia, a ja jeszcze ich nie zrealizowałem, to znaczy to, iż musisz poczekać na mój post, gdyż przyjmuję tylko dwa zamówienia na jeden raz, inne posty (wbrew tej zasadzie) będą ignorowane i raportowane.

Jeśli którykolwiek z punktów regulaminu jest przez Was niezrozumiały (co jest bardzo wątpliwe, myślę, że napisałem wszystko jasno, bez "kruczków") to proszę o zapytanie się poprzez napisanie prywatnej wiadomości lub za pośrednictwem notki na forum.

PROSZĘ PISAĆ W TEMACIE POST Z ZAMÓWIENIEM, NIE NA PW.

Jeśli się podoba to proszę o plusika. :)

Pozdrawiam i zachęcam do składania zgłoszeń.

Edytowane przez Shavenis

Jeśli Ci pomogłem, to uprzejmie proszę - w ramach odwdzięczenia - daj plusa.

:)

UBPlanet-1308915433-U15790.png

by me

Opublikowano

Tapeta

* Rozmiar 1156x 867

* Napis (Brak)

* Tło czarne

* Postać Brak postaci, tematyka to tapeta abstrakcyjna, pro grafik mam nadzieje wie o co chodzi

* Dodatkowe efekty zdaje sie na ciebie, abstrakcja, tylko prosze skromnie, niezbyt nawalone

* Ramka nie

Mam nadzieje ze dasz z siebie wszystko... Chcem zobaczyc na co Cie stac.

167161466687770313241.png

Opublikowano

* Avatar / Sygnatura / Tapeta - Sygnatur bez nicku taka z napisem klubu

* Rozmiar (polecam 150x150) - cos wiekszego takie logo moze 300x300 jakbys mogl oczywiscie

* Napis (treść&kolor) - to ma być logo drużyny w grze SoccerStar - nazwa to Death and Taxes

* Tło (kolor, jakieś efekty itp) - jakiegos pilkarza cos, wiesz to ma byc porywajace zeby ludzi przyciagalo

* Postać (tutaj miło by było dostać od Was obrazek jaki chcecie, najlepiej w formacie .png) sorry nie mam byl bym wdzieczny jesli bys znalazl jakis

* Dodatkowe efekty (jeśli coś chcecie, to postaram się zrobić) moze jakies wejscie nazwy klubu ( jak bedzie Ci sie chcialo mozesz sie pobawic)

* Ramka (tak/nie, jeśli tak to gruba czy cienka i jaki kolor) - nie

* Prosić możecie tylko o avatary, sygnaturki oraz tapety, żadnych layoutów i tym podobnych.

Dawaj delete.png bo dresami poszczuję!

Opublikowano

* Syganatura

* Rozmiar 450x200

* Napis (treść&kolor) J@nkes kolor dobierz

* Tło (kolor, jakieś efekty itp) Kolor tła dobierz a efekt to szkiełko

* Postać (tutaj miło by było dostać od Was obrazek jaki chcecie, najlepiej w formacie .png) Postacią ma być Randy orton (poszukaj ja nie wiem co ci będzie pasować ;))

* Dodatkowe efekty (jeśli coś chcecie, to postaram się zrobić) Szkiełko i napisy jagby powtarzały się

* Ramka (tak/nie, jeśli tak to gruba czy cienka i jaki kolor) NIE

Przepraszam że nie pisze według wzoru do tego na dole ale przeczytaj a dowiesz się dla czego.

Avatar to ma być kawałek sygnatury z napisem J@nkes

sygnaturabatisty.png
Opublikowano

Nie chcę spamować, ale...

@Up: Ślepy jesteś??

,,Jeśli składamy zamówienie, musimy pamiętać, że robimy to tak - na chłopski rozum, że jeśli już dwie osoby złożyły zamówienia, a ja jeszcze ich nie zrealizowałem, to znaczy to, iż musisz poczekać na mój post, gdyż przyjmuję tylko dwa zamówienia na jeden raz, inne posty (wbrew tej zasadzie) będą ignorowane i raportowane.

Jeśli którykolwiek z punktów regulaminu jest przez Was niezrozumiały (co jest bardzo wątpliwe, myślę, że napisałem wszystko jasno, bez "kruczków") to proszę o zapytanie się poprzez napisanie prywatnej wiadomości lub za pośrednictwem notki na forum."

Najpierw przeczytaj cały temat, potem pisz..

Jak ten cep to zrozumie, to można usunąć posta -.-

@DoAutora: Sorki, ale mnie krew zalewa jak widzę takich.. Nie przeczyta do końca a już pisze..

Nothing to do here.

Opublikowano

@Crevan

2i8u42r.png

@Wiczu

NIe mogłem znaleźc nic ;/

@Jankes

2lxrvm.png

sry za to, że musieliscie tyle czekać - mam nadzieję,że jakość prac to nadrobiła. :P

Zgłaszajcie się w temacie nie na PW!

Jeśli Ci pomogłem, to uprzejmie proszę - w ramach odwdzięczenia - daj plusa.

:)

UBPlanet-1308915433-U15790.png

by me

Opublikowano

Jeśli już Ci się, aż tak nudzi, że robisz odrębne tematy ze zleceniami to...

• Tapeta.
  • Rozmiar: 1440x900.
  • Napis: Red Wolf, czerwony.
  • Tło: Czerwony, płonący las.
  • Postać: Pozostawiam Twojej wyobraźni... Wilk.
  • Dodatkowe efekty: brak.
  • Ramka: brak.

Miłej zabawy/ pracy :).

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...