Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ludzie mam do was prośbę ;P

Ponieważ założyłem portal w którym chce aby znajdowały się poradnik wideo oraz gameplaye czy let's playe jak kto woli to nazywać...

no i chciałbym abyście zobaczyli to stronkę i dali jej szanse ;)

Strona

Jak narazię to dodałem parę kategori do gameplayów, jednak jak by brakowało jakieś to pisać na forum

Forum

również w sprawie poradników (w Centrum Pomocy).

No i jakbyśmy się tak wszyscy zebrali i dodawali tam poradniki, gameplaye itd.

to może by coś z tego wyszło ;)

Na stronie są cały czas aktualizacje, updaty itd więc nie powinna wam się stronka znudzić wyglądem, możliwościami ...

A i jest otwarta rekrutacja na członków temu którzy będą nagrywać poradniki wideo dla portalu oraz gameplayów :P

oraz niebawem będzie również otwarta rekrutacja na adminów/modów

Więc zapraszam was na stronkę i dziękuję ;)

themc.png

Opublikowano (edytowane)

Niewiem jak ty, ale sądze że takiemu kolesiowi który nagrywa let's playe jest się łatwiej przebić na mpc niż na jakiejś stronce która ma dziesięciodniowy staż;)

Dobry pomysł, ale musiałbyś nad tym projektem naprawdę popracować i może pomyśleć nad płatnym hostingiem, większą bazą danych, systemem CMS np. Joomla, Wordpress itp. dla tejże stronki.

Jeśli chodzi o forum mógłbyś je postawić na gotowym już skrypcie phpBB który jest darmowy i daje naprawdę wiele możliwości tj. dodanie ciekawej szaty graficznej, oraz ustalenie wielu bardzo istotnych i potrzebnych rzeczy do "prawidłowego funkcjonowania forum", lub licencyjny skrpyt IP.Board na którym jest postawione mpcforum.

To są tylko dobre rady które możesz uznać jako pomoc z mojej strony lub poprostu je "olać", decyzja należy do Ciebie ;)

Edytowane przez wojtekch

stop1.png

pierdl szysko, fotographój tap madl!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...