Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siemka szukam gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo znacie jakies nowe gry max 3 letnie najbardziej zalezy mi wyscigach takich typu nfs mostw wanted czy seria flatout a nie jak GT czy NFS SHIFT CZYli symulatorow bo teog nienawidze

i jeszcze jakas fajna strzelanka by sie przydala ale COdy wyszstkie przeszedlem wiec niemowcie medal of honor tez wszysteki przeszlem

Opublikowano

Ja tam wolę wersje gier po ang:)

Lepiej brzmi fire in the hole niż granat leci jak w bf xD

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

lol kampania w battlefield bc2 to max 3godziny grania i jest strasznie chujowa, ta gra ma na celu głównie multiplayer, a single jest tylko po to zeby sie zapoznac ze sterowaniem i strzelaniem

a wyscigowa to masz need for speed world, to takie troche ubogie nfs przez neta

Opublikowano

wlasnie sciglem dirt 3 i gdy chce odpalic klikam 2 razy na ikone jest kolko z esie laduje obok kursora a gra sie niewlancza a w procesach jak wlanczam gra na chwile jest i znika

Gość malutki688
Opublikowano

wlasnie sciglem dirt 3 i gdy chce odpalic klikam 2 razy na ikone jest kolko z esie laduje obok kursora a gra sie niewlancza a w procesach jak wlanczam gra na chwile jest i znika

Forum nie popiera piractwa wiec raczej nikt z tym Ci nie pomoze :P a fallout new vegas?grales?moze sniper?

Gość malutki688
Opublikowano

ze strzelanek to może

Left 4 Dead 1/2

F3AR

Left 3 Dead fajowe jak sie gra z kumplem :P samemu to nudno troche :)

Opublikowano

Wyścigi: NFS Undercover (Przeszedłem całą grę)

Strzelanki: Crysis 2

Opublikowano

Strzelanki to może być Couter-Strike i Left 4 Dead a Wyścigi to Colin McRae (nie wiem jak sie pisze :D)

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

Wyścigi: Test Drive 1, 2. Polecam, na kompie to nie wiem jak się w to gra ale na konsoli - zaaaajebiście!!

Strzelanki: Crysis (Tradycyjnie, wspaniała gra...), TimeShift, A jak uwielbiasz stare dobre gry... To System Shock (Grafika okropna, nie ma co... :D);

No i miłej gry... :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Gość malutki688
Opublikowano

Strzelanki to może być Couter-Strike i Left 4 Dead a Wyścigi to Colin McRae (nie wiem jak sie pisze :D)

Jak CS jeswt gra 3 letnia to gratuluje :) czytanie ze zrozumieniem;p

Gość malutki688
Opublikowano

chyba muszisz w konsoli cos zrovic

( jak kolega sie z tym bawil to strasznie dzuo jebania z tym mial;/)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...