Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Combat Arms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Przed chwilą wszedłem przez pomyłkę na strone Combat Arms ale wersji amerykańskiej. Po kilku sekundach załączył mi się jakiś filmik który przedstawia jakiś Combat Arms: Blood Money. Poniżej załączam filmik i wejdzcie na stronę internetową Amerykańskiej wersji Combat Arms i sprawdzcie ;)

A oto filmik

@DOWN

Ja myślę że to będzie jakaś kampania albo, coś takiego

@Enzil

Kierować NPC?? Kurcze, szykuje się dużo zmian w Combat Arms, ale te "szczegóły wkrótce" to może długo potrwać :P

@offtop

Nowy na forum jestem, jeszcze musze ogarnąć te kody i jak pisać, więc przepraszam

Edytowane przez moortPL
filmiki w media ;)
Opublikowano

Ciekawe...

Normalnie muszę poszperać i dowiedzieć się czegoś więcej :D

Info od nexonu tłumaczenie by Enzil & Lord Makin

Niektóre gry mogły stworzyć największy na świecie arsenał broni i to mogło im wystarczyć.

Niektóre gry mogły wypuściły 31 różnych map i mnóstwo różnych trybów gry i to mogło im wystarczyć.

Niektóre gry mogły zdobyć ponad pięć milionów kont graczy w czasie trzyletniej wirtualnej wojny i to mogło im wystarczyć.

My jesteśmy Combat Arms i nigdy nie mamy dość.

Dołącz do nas w lipcu, gdy będziemy oferować następujące:

*Jest krwawa forsa do wzięcia - nadszedł czas na wynajęcie twoich zabójców. Wkrocz w zupełnie nowy tryb gry drużyzna vs. drużyna, w którym możesz kontrolować NPC i kierować walką. Fortuna w sztabach złota czeka na ciebie. Czy myślałeś co trzeba zrobić by je zdobyć?

- Więcej wkrótce.

*Ciesz się nowym zbalansowanym i powiększonym wskaźnikiem EXPa i GP w wszystkich trybach gry! Jeśli możesz przeżyć krwawą jatkę, to zasługujesz na wszystkie nagrody, które możesz zabrać!

- Więcej wkrótce.

*Także arsenał GB został rozszerzony. Więcej giwer, więcej opcji i wiele więcej możliwości na wydanie twoich GP.

- Więcej wkrótce.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Genialne! Napad na bank. Wkońcu coś innego niż napierdalanie zombi.

Aż wróce do US'a, bo na EU wyjdzie w 2012 jak nie później.

Opublikowano

Tłumaczenie, dodałem też do poprzedniego postu.

Niektóre gry mogły stworzyć największy na świecie arsenał broni i to mogło im wystarczyć.

Niektóre gry mogły wypuściły 31 różnych map i mnóstwo różnych trybów gry i to mogło im wystarczyć.

Niektóre gry mogły zdobyć ponad pięć milionów kont graczy w czasie trzyletniej wirtualnej wojny i to mogło im wystarczyć.

My jesteśmy Combat Arms i nigdy nie mamy dość.

Dołącz do nas w lipcu, gdy będziemy oferować następujące:

*Jest krwawa forsa do wzięcia - nadszedł czas na wynajęcie twoich zabójców. Wkrocz w zupełnie nowy tryb gry drużyzna vs. drużyna, w którym możesz kontrolować NPC i kierować walką. Fortuna w sztabach złota czeka na ciebie. Czy myślałeś co trzeba zrobić by je zdobyć?

- Więcej wkrótce.

*Ciesz się nowym zbalansowanym i powiększonym wskaźnikiem EXPa i GP w wszystkich trybach gry! Jeśli możesz przeżyć krwawą jatkę, to zasługujesz na wszystkie nagrody, które możesz zabrać!

- Więcej wkrótce.

*Także arsenał GP został rozszerzony. Więcej giwer, więcej opcji i wiele więcej możliwości na wydanie twoich GP.

- Więcej wkrótce.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano (edytowane)

Gdzieś mi się to obiło o uszy ale nie pamiętam już gdzie

*Także arsenał GB został rozszerzony.

GB ? Znam forum którego skrót jest taki ale chyba nie o to chodzi xD

EDIT

WIEM ! Na Facebooku chyba to pisali (combat arms)

//Enzil

Weź się czepiasz literówki :D

Edytowane przez Enzil
sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Wow .!

Czekać tylko kiedy bd u nas.

Tak samo jak Super Solidiers .

wyjdzie po roku jak i dalej .

Ale cóż szacunek dla NEXONa,że coś tworzą ;D

9368_gold.png

Opublikowano

wydaje mi się że to będzie tryb który polega na walce pomiędzy dwoma zespołami, np. oby dwa zespoły muszą się włamać do jakiegoś banku, drużyna która zrobi to szybciej wygrywa.

Opublikowano

wydaje mi się że to będzie tryb który polega na walce pomiędzy dwoma zespołami, np. oby dwa zespoły muszą się włamać do jakiegoś banku, drużyna która zrobi to szybciej wygrywa.

Mission Impossible tylko bardziej zmasowany atak już mi się podoba :)

Opublikowano

hmm... A może Nexon zrobi tak że całe HUD CA ulegnie zmianie. Doda nowe tryby, bronie, mapy, ale nie chodzi mi o taki jak są co 2 miesiące Update tylko kilka, lub nawet kilkanaście :O map, broni.

Opublikowano

a ja powiem tyle ze na poczatku to i tak bedzie klapa jak kazda nowa rzecz dodana przez nexon !

moze mi ktos przypomni czy byl jakis event z ktorym nie byloby problemow ?

no ale z czasem napewno udoskonala i calkowicie wyczyszcza z problemow wszystkow ! tylko kwestia czasu :/

ale zanim to bedzie na EU to juz dawno o tym zapomnicie

ale moge przyznac ze sam jestem ciekaw jakby ten nowy tryb wygladal :)

Specjalista
Opublikowano

ej ale to nie będzie tak różowo, na 100% coś im się nie uda ;<

to pewnie chodzi o nowy tryb FT

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

ej ale to nie będzie tak różowo, na 100% coś im się nie uda ;<

to pewnie chodzi o nowy tryb FT

Powiem tak.Jeżeli uda się na NA to i uda się na EU .

Bo po prostu nasi Europejscy Administratorzy zerżną od nich i z głowy .

Ale to prawda .Na początku będzie masz problemów z nowym trybem oraz bugów itp

9368_gold.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...