Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Gotowa baza danych

Evi

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano (edytowane)

s1wykamil hahaha jesteś noobem nad noobami nie masz gdzie spamować to spamisz tutaj nie? dobra zamykac ten temat nikomu nic nie dam debile;)

s1wykamil > to pozdruf mame to na żarty było w " .> cudzysłowie a ty piszesz "wont z tąd" więc raczej ty popracuj nad pisownią debilu....

Edytowane przez Evi

bez linków

Opublikowano

człowieku ja zrobię lepsze pliki w jeden dzień

Nowe Mapy ,resp mobów do map , Nowe Metki , Mounty ,6th Skills , Zbroje , Bronie i inne

a ty nawet swoich plików nie wstawiłeś

jak bym miał sprzedawać za 11zł to chociaż dał bym do tego Clienta a nie

Jednym słowem wont z tąd

Budowniczy
Opublikowano (edytowane)

@po pierwsze to zrób a nie pierdol tutaj ja zrobiłem pod serwer hard/normal debilu... nie wstawiłem bo dopiero po wysłaniu sms'a dam na pw czytaj i nie rób z siebie kretyna

PS.Pozdruf mame "wont z tąd " hahaha pozdruf ! ;-> poszukaj na wikipedi jak się pisze "wont z tąd" hahahahahaha debil świata 2011

Edytowane przez Evi

bez linków

Opublikowano

@po pierwsze to zrób a nie pierdol tutaj ja zrobiłem pod serwer hard/normal debilu... nie wstawiłem bo dopiero po wysłaniu smsa dam na pw czytaj i nie rób z siebie kretyna

PS.Pozdruf mame "wont z tąd " hahaha pozdruf !

Wiem że dopiero po wysłaniu dostajemy pliki ale ja z tego co słyszę to Pliki Kozakox (komentarze UP)

PS. Popracuj nad pisownią "Podruf" hahahahahahahahahah

Buhhaahhaahah

Proszę o zamknięcie Tematu

Opublikowano

Lepiej przeznaczyć 1/2 dni nie całe na dodanie i przemyślenie tego co się chce dodać z gotowców niż zapłacić 10 zł za bazę gdzie są same banały... Pozdrawiam.

11573538277329494069.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...