Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Pro User i Postmaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam dwa pytania :D

Jak zdobyć te dwie rangi Pro User i Postmaker ? Wiem że postmaker jest chyba od 700 postów (jeżeli się myle poprawcie mnie) i co dają nam te rangi oprócz kolorku ?

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano (edytowane)

ProUser od 500, Postmaker od 800. Nic oprócz kolorku nie dają. I żeby dostać którąś z tych rang musisz mieć 500/800 postów przy poście, te w profilu sie nie liczą :(

Edytowane przez Faszir
Opublikowano

Poster marker Zamykanie / otwieranie tematów :)

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano (edytowane)

Poster marker Zamykanie / otwieranie tematów :)

Muhahahaahahaahaha, po chuj wprowadzasz w błąd? I jeszcze źle napisałeś tą grupę. -.-

Jedynie KidModerator+ i Gold Member mogą zamykać tematy. Golda można zdobyć w konkursie.

Pisz posty, nie spamuj. Liczą się posty widniejące przy poście, nie w profilu.

Edytowane przez I Hate You

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

@UP teraz ja wyśmieje twojego posta jak ty jego wyżej, pomylił się to nie należy się śmiać tylko go poprawić.

Hahahahah.... "Jedynie KidModerator+ i Gold Member mogą zamykać tematy"... hahah nieprawda ponieważ może jeszcze moderator, glob moderator i administrator... hahahahaha

1329228482-U118767.png

Opublikowano (edytowane)

@UP teraz ja wyśmieje twojego posta jak ty jego wyżej, pomylił się to nie należy się śmiać tylko go poprawić.

Hahahahah.... "Jedynie KidModerator+ i Gold Member mogą zamykać tematy"... hahah nieprawda ponieważ może jeszcze moderator, glob moderator i administrator... hahahahaha

A widzisz plusik po napisie KidModerator? To znaczy że ludzie z rangą wyżej też mogą... Teraz mogę wyśmiać Ciebie jakim idiotą jesteś. BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :)

@Ndown następny idiota :)

Edytowane przez I Hate You

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

RZAL BOTUF, tyle mogę powiedzieć.

gold ma jakieśtam większe możliwości a tak to każdy co ma moderator w nazwie rangi otwiera i zamyka swoje i nieswoje tematy i banuje hejteruf

classes06.png

Opublikowano

Spokojnie.. MMT i goldzi maja wladze nad wlasnymi tematami a kid modzi i wyzej nad cudzymi. Po co sie spinac? Post maker i pro user nic nie daja wiec temat wyjasniony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...