Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak używać poszczególnych umiejętności klasy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chodzi mi głównie jak użyć szarży Demomana. Jeśli są jeszcze jakieś inne podajcie(nie tylko tej klasy). Za pomoc daje + lub - zależy kto co woli.

Edytowane przez CrisPL

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O rany... ale wylewnie ! Ogólnie większość tych ,,ruchów" używasz przez L-Click na myszce. jeszcze mam wenę twórczą to jakiś mini poradnik

Skaut - u niego nie ma nic pod L Clickiem za to możesz szybko biegać i masz podwójny skok ( jak ktoś się nauczy skakać w powietrzu drugi raz niech napisze ! chętnie obejrzę) Oraz ma napój energetyczny

Żołnierz - jeszcze nie odkryłem :/

Pyro - L-click odpala sprężone powietrze ( koszt 20 jednostek amunicji ) dzięki któremu możesz odbić np rakietę wprost w atakującego żołnierza. Można też odepchnąć wroga... nie wiem poco skoro im bliżej pyro tym mocniej pali :P

Demoman - L-Click z tarczą = szarża. Może narobić pod siebie ( :P ) bomby a potem odpalić je i wyskoczyć jednocześnie - wyyyysoki skoook.

Gruby - Dużo życia i minigun nie potrzebny mu super cios ! Ma za to jeszcze kanapkę !

Mechanik - jako jedyny może budować i naprawiać... Ma taki przedmiot dzięki któremu może kontrolować działka i strzelać nimi ... bardzo przydatne

Medyk - Gdy leczy ( chyba ) ponad minutę to może użyć UberCharche który daje nieśmiertelność jemu oraz jego koledze. Używa się tego L-Click'iem. Może leczyć.

Snajper - Przybliżenie ze swojej snajperki. Chyba gdy taki pasek się do końca załaduje ( gdy mamy przybliżenie ) to zadajemy większe obrażenia ale nie jestem pewny.

Szpieg - o rany... L-Click niewidzialność lub jakieś inne bonusy od zegarka. Możliwość zabijania jednym ciosem ( w plecy ). Możliwość przebierania się. Rozwalanie urządzeń w 5 sekund jego Spy saperem czy jakoś tak. Za to mam mało HP i wszystkie te efekty wydają dźwięk słyszalny dla wszystkich

Kopiujcie do woli byle był podpis ,, Wykonał Rigori"

Lece dropić itemy Bye

Opublikowano (edytowane)

@up

Tak, kiedy snajper snajperka naładuje na full ten pasek to gruby z full hp i medykiem w główke schodzi na hita

@Medyk

Koło 1 min zależy od pukawki leczącej oraz jeżeli to nie rozgrzewka to od ilości hp leczonego (podobno)

@żołnierz

Z tego co wiem to wsparcie batalionu albo sztandar chwały się lewym odpala.

Żołnierz też takowy skok może zrobić aczkolwiek tylko z rakietnicami które nie zostały dodane z lodówek.

@Po co odpychać wrogów?

Np. skaut jak ma siłę natury to odpycha siebie i siebie ale jeżeli ty go zaczniesz odpychać to masz szanse przypchnąć go do ściany

No i jeżeli idzie heavy prosto na nas to powodzenia w zabiciu go ;]

@Mechanik

Ten przedmiot zdobywamy wykonując milestone 2 3

Edytowane przez trele12

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano (edytowane)

@Up

To co dostajemy w 2 milestonie engineera?

Bo jeżeli się pomyliłem to przepraszam

http://www.mpcforum.pl/topic/252944-tut-itemy-za-kamienie-milowe/

Edytowane przez trele12

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Rigori, cholera, jak pyro L-click klikam to mi odpala ogień, u demo mi strzela pod l, tak samo u medyka :(, a szpiegiem l click atakuje. =( PRAWY SIE KLIKA A NIE LEWY

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

To prawy przycisk myszy. Koleś źle pisze. PRAWY!!!

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...