Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] NIE ZAPISUJE STANU GRY I WYWALA BLAD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po prostu gdy zrobie nowa postac na swoim serwie hamachi wszystko ladnie ok wpisze sobie lvl kase zrobie eq ok wylaczam serwer . wlaczam serwa a tu patrze 1 lvl i jestem tam gdzie sie zaczyna gre . ide znowu eq robie i tak mozna w kolko nie zapisuje stanu gry po prostu niech ktos pomoze za pomoc daje WIELKIEGO + Po prostu nie wiem co aha i wgrywalem pliki honkong cale z starego serwer ale na starym wszystko smigalo az milo mam pliki mt2isgreat navicat wszystko hula ladnie serwer tez mozna sei poloczyc i wogole ale poprostu nie zapisuje stanu gry. Ludzie jak to naprawic bo serwer chce aby taki pozostal nie stawiac od nowa stawialem juz chyba 3 razy i nowe pliki tez nie chce bo te sa dobre na 100% ZA POMOC DAJE WIELKIEGO +

Edytowane przez KoNoPxD
Opublikowano (edytowane)

OK wszystko pieknie ladnie ale mi nadal nie zapisuje robie nowa postac ide gdzies wbije np lvl ale co z tego zrobie reset serva i mam 1 lvl <_< ZA POMOC DAM +

Edytowane przez KoNoPxD
Opublikowano

LUDZIE CO WY NIE WIECIE ???? <_<

Sam nie wiesz <_<.

Zapisujesz w virtualpc przed zamknięciem serwa?.

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano (edytowane)

czlowieku nie w virtual pc mam serva tylko w virtual box A pozatym mozna to jakos zapisywac bo ja np probowalem zapisywac wylaczjac komenda shutdown -r now lub /etc/rc.d/netif restart i potem krzyzykiem ale co z tego jak nie zapisuje mi nic moze 2 razy zapisalo na chyba 20 <_<

Edytowane przez KoNoPxD