Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fishbot gdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam . Planuje zostawić fishbota z możliwością łowienia w ziemi. Ale niestety zawsze jak stawiałem GM mnie znalazł . Może wy macie jakieś specjalne miejsca.(jeżeli tak to proszę o jakieś dane dojścia m.in królestwo np w lewym górnym rogu itp.)Chodzi mi o jakieś sprawdzone miejsca. Z góry thx.;)

Edytowane przez Shakers

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

A ja Ci polecam na terenie gildii wejdź w zaciszne miejsce (żeby potwory Cię nie sięgały)

Ja tam stałem 3 dni i prawie całe eq pereł :)

Opublikowano

Stawaj tam gdzie jest pełno ludzi jeżeli nie jesteś AFK lub nie masz zminimalizowanego bo jeżeli ktoś do Ciebie napisze np " jak tam połów " nie odpiszesz mu i odrazu się skapnie że masz FB i Ban bo ktoś Cię podpieprzy . Jak dla mnie najlepsza miejscówka m2 na mostach , lub Jinno m1 na mapce u góry po prawej stronie masz wyspe z rybakiem . Tam też ładnie leci i ludzi nie ma a GM się raczej tam nie zapuszcza .

33542907857820770942.jpeg
Opublikowano

Nie polecam Ci, dzisiaj GM się do mnie teleportował, i gdybym go nie przeprosił i nie poprosił to bym miał już bana, lepiej łów sam.

Opublikowano

m3 <333 i m2.

W gorach w m2 sie schowasz i nikt cie nie znajdzie(GM'ow wgl tam nie ma)

Temat zostal doglebnie wyjasniony.

sstwc.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...