Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] connection will be terminated because of an abnormal gameplay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Podczas gry w warrock-a po kilku minutach pojawia się błąd : connection will be terminated because of an abnormal gameplay.

Co powinienem zrobić?

post-310123-0-78874300-1310476840_thumb.jpg

Edytowane przez xSZWEDO
Opublikowano (edytowane)

oto 2 moje posty

http://www.mpcforum.pl/topic/392071-problem-z-warrockiem/

Ten blad wyskakuje gdy zabezpieczenia warrocka wykrywaja program, ktorym gracz moglby sobie pomagac ( np. hacki, ale wykrywa tez nieszkodliwe programy, takie jak Xfire czy gg), a nie z powodu zlego polaczenia. To mialo byc takie "utrudnienie" dla hackerow. Jak widac utrudnia gre tez zwyklym graczom.

Co do tematu, mam to samo i zgaduje ze nie tylko ja. Pozostaje tylko czekac az G1 to naprawi... poczekamy sobie... <_<

http://www.mpcforum.pl/topic/394490-abnormal-gameplay/

Zaden reinstall nie pomoze...

Pisalem to juz w innym temacie, ale... To mialo byc takie zabezpieczenie uniemozliwiajce gre hackerom. Jak widac uniemozliwia lub utrudnia gre takze zwyklym graczom. Na forum gamersfirst pisza, ze to przez programy typu Xfire i ze trzeba zamknac. Niestety nie napisali co robic jak sie nie ma tych programow wlaczonych i blad jest dalej <_< . Trzeba czekac az to rozwiaza... i to chyba nie dlugo bo pare dni temu mial byc bikini event, ale przelozyli bo pracuja wlasnie nad tym bledem i rozlaczaniem z serwerow B)

Mam nadzieje ze chociaz jeden post jest konkretny :P

Edytowane przez rumcajs02
Opublikowano

OK dzięki. To rzuca mi światło na problem i mniej więcej wiem co mam teraz zrobić :]

Masz + za odpowiedz

Opublikowano

Przyczynę problemu znalazłem :)

był to program do przyśpieszania komputera, odinstalowałem go i jest OK :D

dziękuję wszystkim za pomoc :)

Temat do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...