Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie spodziwany telefon z Plus'a.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

mam telefon na kartę, przed wczoraj doładowałem sobię 60zł(przez internet). Wydałem całe 50 zł w 1 dzień (na ItemShop (był to prywatny serwer)(nie krtytykowac mnie!) w czym wysłałem chyba 3 po 10zł, jednego sms'a mi nie zaliczyło, bo przysłali mi wiadomość ,że został wysłany niezgodnie z regulaminem dotpay, szczegółowo to wysłałem 3 po 10zł i parę po 5zł) . Dziś doładowałem sobie 40zł, i narazie zostawiłem na koncie(doładowałem przez zdrapki 1. 30zł a 2. 10zł). Po 5 minutach, zadzwoniła do mnie jakaś kobieta(Jolanta jakaś tam :P), tłumacząc ,że jest z Plusa, następnie się spytała czy rozmawia z osobą pełnoletnią, odpowiedziałem ,że "nie". Chciała abym podał do telefonu kogoś dorosłego, ale niestety nikogo dorosłego przy mnie nie było. I teraz mam pytanie, co ona mogła chcieć? Myślicie ,że w tej sprawie dzwoniła?

Dzwoniła w ogóle z jakiego dziwnego numeru,ani z prywatnego, ani z jakiego 4-5 cyfrowego. Dzwoniła po prostu, z normalnego numeru 9 cyfrowego.

PS. Piszę się "nie spowiedziany" czy "niespowiedziany", sam już nie wiem :P

Edytowane przez CzakaPL
Opublikowano

Może tata ma romans? I dzwoniła do niego na ten numer, bo jego komórka nie odbierała?

Nie no żart :D Powiedz rodzicom najlepiej, przecież cię nie wydziedziczą :P

1339163822-U301909.png

Opublikowano (edytowane)

Bardzo śmieszne :D

@bodzio275

Mam normalny stan konta, tyle ile powinnienem mieć

Edytowane przez CzakaPL
Opublikowano

żadna sieć jeśli dzwoni przedstawiciel nigdy nie oddzwania z pod prywatnych numerów, zawsze jest informacja ze to biuro obsługi jeśli ten numer masz wpisany do ksiązki telefonicznej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Do mnie też nieraz dzwonią z plusa i gadają o jakiś promocjach, co Ci mogą zrobić za wydanie kasy z konta, nic :P to moje zdanie :D

Opublikowano

Do mnie też dzwonią często ale zawsze to jest info dla mnie o promocjach itd. itp. ;)

Czyli mogła chcieć ci powiedzieć, że jest jakaś promocja itd. itp.

Opublikowano

Ja mam telefon w orange i nikt jeszcze nie zadzwonił ale mam też na abonament.

Nie bój się i olej to.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Miałem to samo tylko, że do mnie zadzwonił Paweł z Plusa... zapytał się czy jestem pełnoletni i poprosił o moje dane, a więc podałem i się rozłączył. Dwa dni później przyszła paczka z super telefonem i kartką: "Dziękuję, że mi zaufałeś." ^ ^

Opublikowano

@up

a frytki też dawali ?

do mnie dzwonili kilka razy z promocjami ale mam wysrane na nie.

oraz dzwonili raz i oferowali mi zmianę telefonu "za niewielkie pieniądze", ofc. były małe, ale haczyk był w tym że miałbym do spłacania obecny telefon i net nowy xD

pewnie nie jesteś właścicielem umowy i chcieli kogoś na kogo jest dana umowa, miała promocje czy co ;)

Opublikowano

Jak do mnie dzwonią z plusa to mówię "Rodziców nie ma w domu. Dziękuję, miłego dnia." i się rozłączam. Najlepszy sposób :D

1. Chcą abyś przedłużył umowę/ktoś sobie robił jaja/promocja,

2. W Plusie mają 9cio cyfrowe numery. Do mnie dzwonią z takich gdzie powtarzają się cyfry, lub zaczynają się od np. "1", w Polsce żadna sieć chyba takich numerów nie ma, dla klientów.

refy RMCF

Opublikowano

Możliwe że chcieli Ci np; nowy telefon dać albo coś z umową...

Na pewno nie masz czego się bać ;)

Często dzwonią z różnymi promocjami pewnie i teraz...