Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S][FB][RP][24/7] VoxelWorld 150 slotów!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-369765-0-33154500-1310475876_thumb.jpg

Nazwa serwera - voxelworld.pl

Adres serwera - voxelworld.pl

Liczba dostępnych slotów: 150

Modyfikacje i pluginy: WorldGuard, WorldEdit, Essentials, Permissions, BigBrother, ChopTree, CraftBook, uQuest, iConomy, BorderGuard, Towny, LWC, MultiVerse, BanHammer, AutoSave, HeavenlyMob, NoCheat, AntiXray

Forum / WWW -

Administracja:

Hunter1986

Poturbowany

Szakal

Graschu

Kontakt:

Mail: [email protected]

TS: voxelworld.pl

Opis serwera:

V o x e l World to jedyny polski serwer gry Minecraft, w którym nacisk kładzie się na profesjonalizm, stabilność i obsługę graczy. Wydajna maszyna i pełna samodzielność pozwala nam na hostowanie aż czterech różnych światów zachowując przy tym płynność przepływu danych. Nad wszystkimi czterema światami (FreeBuild, RolePlay, Epic Build, Fun) pieczę sprawuje zgrana, dojrzała i profesjonalna załoga. To właśnie my gwarantujemy Wam dzieło, które powstało z pasji.

5739-voxelworld-pl-fb-roleplay-epic-build.png

Prezentacja serwera:

Opublikowano

Świetny serwer premium. Prawdopodobnie najlepszy w polsce. Świetna administracja, a na serwerze panuje miła atmosfera ;) Zapraszam serdecznie na ten serwer ;]

Opublikowano (edytowane)

Ja polecam miasto Underworld ;P Super serwer, najlepszy na jakim grałem. Zapraszam ;)

Edytowane przez Kareja
76561197987730192.png
Opublikowano (edytowane)

W dodatku jednym z adminów jest tam PitchBlack :D Zajebisty serw , nie wchodziłem ale mówię z góry bo widziałem na filmikach dziki zachód . ;]

ZARAZ WBIJAM :)

Edytowane przez ti5ger
  • 7 miesięcy temu...
  • Dodaj nową pozycję...