Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile jest warty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chce sprzedać nokie 5230 używaną z darmową nawigacją na zawsze i uchwytem samochodowym.

Tu macie dane techniczne : http://www.mgsm.pl/pl/katalog/nokia/5230/

Ile jest warty taki telefon, za nowy trzeba zapłacić między od 379,97 zł do 654,32 zł.

Ja swojego chce sprzedać za 180-240 zł, co wy na to. Jaką cenę powinienem dać.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Nosi normalne ślady użytkowania, jest trochę porysowany, w 100% sprawny, nic nie nawala.

Opublikowano

Nosi normalne ślady użytkowania, jest trochę porysowany, w 100% sprawny, nic nie nawala.

220zł powinien pójść bezproblemowo :)

Opublikowano

OK dzięki dam 220 zł do małej negocjacji, bo bardzo mi zależy, żeby go sprzedać, bo chce kupić podróbkę IPhone ( tu masz link do aukcji : http://allegro.pl/telefon-sciphone-i9-dual-sim-pl-menu-serwis-pl-i1713266589.html ). Normalnie taki telefon nowy kosztuje ponad 1000 zł, jak nie 1500 zł, a ta podróbka jest nie wiele gorsza, bo ma tylko gorszy aparat, a cena za niego wynosi ok. 140 zł, na mojej aukcji kosztuje 123 zł, ale jest wiele aukcji z tym telefonem.

Opublikowano

OK dzięki dam 220 zł do małej negocjacji, bo bardzo mi zależy, żeby go sprzedać, bo chce kupić podróbkę IPhone ( tu masz link do aukcji : http://allegro.pl/telefon-sciphone-i9-dual-sim-pl-menu-serwis-pl-i1713266589.html ). Normalnie taki telefon nowy kosztuje ponad 1000 zł, jak nie 1500 zł, a ta podróbka jest nie wiele gorsza, bo ma tylko gorszy aparat, a cena za niego wynosi ok. 140 zł, na mojej aukcji kosztuje 123 zł, ale jest wiele aukcji z tym telefonem.

Nom naprawdę fajny na pierwszy rzut oka, ale czytałeś coś o nim na forach?

Bo ja kupiłem w tamtym roku w200i i żałowałem bo nie przeczytałem o nim na forach a dużo usterek miał..

Opublikowano

SE w200i to chała, nawet nie ma bluetooth, a zamiast nie go ma wejście na kartę pamięci. To jest taki SE k510i tylko jak dla mnie k510i jest lepszy.

@edit czytałem o nim i dobrze go oceniają.

Gość malutki688
Opublikowano

Omg nie kupuj tego gowna.....kasa wyrzucona w bloto :( :( :( :( naprawde nie bierz tego shitostwa.Za 5 stow mozes kupi normalnego Iphona(nie polecam wogole tego telefonu ale jak juz masz brac to normalnego a nie)

Opublikowano (edytowane)

Top@

Od 130-240zł spokojnie sprzedaż ;]

Edytowane przez Diesiel

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano (edytowane)

Nigdy, a to nigdy nie kupuj tego gówna o.O , wywalanie 150 zł w błoto, mój znajomy miał to "coś" i jak odpalisz jedną aplikację to już nic nie zrobisz na nim, kupuj do 400 zł Xperie X8 polecam ;) (oczywiście jeżeli jesteś zainteresowany ;) )

Edytowane przez endziu
Opublikowano

Nie mam za dużo kasy, a chce się pozbyć tej nokii 5230, bo to jest dopiero chała. Już wolę SciPhone, a jak mi się nie spodoba to komuś sprzedam go.

Opublikowano

Nie mam za dużo kasy, a chce się pozbyć tej nokii 5230, bo to jest dopiero chała. Już wolę SciPhone, a jak mi się nie spodoba to komuś sprzedam go.

Twój wybór, ale wpierw proponuję poczytać i się upewnić czy na pewno go chcesz...

Żebyś później nie żałował...

Pamiętaj jeżeli kupisz go to już nie sprzedasz za taką samą cenę tylko 20-40% taniej ;/

A wspominałeś że masz mało kasy :(

Opublikowano

Jeszcze rozejrzę się i poszukam takich telefonów.