Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Boty Czytałem Instrukcje Robie Tak Samo I Nic Nie Daje...

Kilerson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh znowu ja jak zwykle jakies problem.... Chce postawic 2 boty :) robie zgodnie z instrukcja wlanczam luchera loguje sie do bota na 1 konto odplam tetosterone wlanczam silka czekam wyskakuje log logujesie. Nastepnie odpalam nastempnego luchera wpisuje 2 pasy odplam testosterone wlanczam silka i czeeeekkkaaaammm.............. dlugo, dlugo i nic nie ma loga ocb nie rozmumiem mozecie mi pomoc. Tyko prosze nie dawać mi istrukci ktora jest zamieszczona jako tut.... bo robie wedlug niej i nic. Jak ktos wie jak rozwiazać moj problem to niech pisze. Z gory thx

Opublikowano

ten problem mozesz rozwiazac tak:

Kup slownik

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

1.Włączasz dwa loadery logujesz się na dwa chary.

2.Włączasz dwa boty logujesz się w bocie.

3.Czekasz aż bot się włączy w grze...

Nie wiem prościej już chyba nie można... :lol:

Opublikowano

Ja nie mam z tym problemów. Włączam 2x loadera loguje się na 2 chary a dopiero potem odpalam 1 bot. Czekam ąz wbije a potem 2. I można bez problemów na tym samym koncie bota bocić 2 charami. nie wiem po co 2?

Opublikowano
Ja nie mam z tym problemów. Włączam 2x loadera loguje się na 2 chary a dopiero potem odpalam 1 bot. Czekam ąz wbije a potem 2. I można bez problemów na tym samym koncie bota bocić 2 charami. nie wiem po co 2?

u mnie np nie ma szans żeby włączyć boty po zalogowaniu na konto wogóle nie chce odpalić trzeba wcześniej :)

• Dodaj nową pozycję...