Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleś mnie okradł w banalny sposób.

Mogę coś mu zrobić?

Na emailu ma łatwe pytanie do przypomnienia.

Mianowicie jest to 'drugie imię'.

Daje +/- za pomoc.

Legenda
Opublikowano

Jeżeli zgłosiłbyś to na policje oni palcem nie ruszą w tej sprawie. Zaufałeś mu. Jest to oszustwo handlowe. Możesz zgadywać 2imię, lecz jeżeli zgadniesz i okradniesz to ty możesz mieć doczynienia z policją.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Zgłoś na komisariat jak to coś wartościowego (120+ zł)

I przymją zgłoszenie a co możesz mu zrobić to tak może dostać do 3 lat pozbawienia wolności a ty odszkodowanie nie atakuj jego emialu!!!! bo wtedy on cie będzie mógł zgłosić jeżeli on zhackował ci emial to masz pełne prawo go zgłosić ponieważ kradźiesz emailu jest traktowana jak konta bankowego ;)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Dzieciak ma 14 lat. I potem mnie zablokował. Pisałem z innego numer starszyłem go policja to mnie odblokował. I teraz pisze że nie ma żadnego eq.

Opublikowano

Ten kid nigdzie nie pójdzie na policje zabieraj mu konto całe ze wszystkim niech się nauczy.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Straszy mnie :D

body

12:08:12

moj stary jest adwokatem stara sedzia brat adwokatem a wojek prokuratorm hahaahahh

12:08:17

prokuratoremm*

Opublikowano

Możesz zgadywać ale jak nie zgadniesz to 2 dni nie będziesz mógł odpowiadać tak mi się wydaje ... a 2 pytanie pomyśl ... pare lat temu jakie bylo poporalne np. andrzej,marek ;d

Opublikowano

UP@ Nooooooooooo łał... o.O

Koleś chyba tam wpisał co innego. Podszywałem się za dziewczynę żeby ogarnąć jego drugie imię, na nk do znajomych pisaliśmy i nic.

Ja myślę że on nie ma drugiego i tam wpisał coś w stylu 'niemam drugiego imienia'.

Legenda
Opublikowano

UP@ Nooooooooooo łał... o.O

Koleś chyba tam wpisał co innego. Podszywałem się za dziewczynę żeby ogarnąć jego drugie imię, na nk do znajomych pisaliśmy i nic.

Ja myślę że on nie ma drugiego i tam wpisał coś w stylu 'niemam drugiego imienia'.

Wszystko możliwe albo zaszantażuj go, że pujdziesz na policję z tym. Może pęknie.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Lepiej daj sobie spokój z tym...

Dałeś się opierdolić takiemu dzieciaczkowi twój pech...

Następnym razem będziesz uważał.

A co do tego odzyskiwania maila itd to tak jak mówiłem odpuść bo jeszcze sobie kłopotu narobisz.

buusaga.jpg

Opublikowano

@saints

Jezu i co z tego że mieszka ten gościu w okolicach KuKuKu1.

I co powiesz KuKuKu1 żeby mu wyjeb*ł za głupie konto???

1308659548-U100922.png

everyday_i__m_shufflin_test_by_ex_trident-d3hoejq.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...