Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z L2 a mianowicie gdy odpalam grę wpisuje login i pasy naciskam log in resetuje mi kompa:( moze ktos wiem jak to naprawic?

z góry dziękuje

Opublikowano

Z czymś takim się nigdy nie spotkałem, żeby crash'owało system ;p

Może masz za słabego kompa, podaj parametry i na jakiej kronice grasz, albo może jakiś wirus albo pliki masz popsute ;p Ogólnie sprawdź na jakimś innym serwie i reinstall by nie zaszkodził, ale nie jestem pewnie czy coś z moich porad pomoże, bo pierwszy raz coś takiego widzę xD

Pozdrawiam,

SniQ

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

siemka ja mam inny dość dziwny problem widziałem go już na forum ale nie widziałem jednoznacznej odpowiedzi ;/

problem mianowicie polega na tym iż wyskakuje mi błąd :

" 20:25:32 :[ERROR: crash: failed to create SlimDX Keyboard : Could not load file or assembly 'SlimDX.dll' or one of its dependencies. Nie można odnaleźć określonego modułu.

20:25:30 :[loaded interface"

powie mi ktoś na czym en błąd polega ... czy może to mieć związek z moim systemem operacyjnym?

- i jedno pytanie czy l2net działa na serverze graveland.pl ?

kontakt ze mną to nr gg piszcie spostrzeżenia ewentualne sugestie nr.16237435

Zbieram +

18706.png

Opublikowano

DarkMasterx problem tkiw w chlodzeniu komputera wylacz kompa podlacz kompresor lub kup air duster i wyczysc podzespoly procesora karty graficznej jesli nie pomoglo sprawdz wentylatory jesli zatrzymasz wentylator na karcie graficznej ,gdziekolwiek jesli jest dobry to wystartuje dosc szybko jesli jest juz na wykonczeniu bedzie sie powoli rozpedzal i bedzie brzeczec.

co do milosz6969 to blad sterownikow keyboard nie asymiluje ci klawiatury czyta jak by jej nie bylo a bez klawiatury l2 nie odpali

chaotic.jpg