Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Lv 255. Lv koło nicku.

Gość lukasz22126

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! otóż mam taki problem ściągnąłem sobie plik game odbugowany 255 lv. Wszystko ok usuwam stary plik game w share_data i wklejam nowy reboot i wszystko ok startuje, wiem, że żeby było widac lvl koło nicku trzeba mieć launcher, więc gdy chcę wlączyć grę przez launcher to pojawia się na chwile czarne okno i od razu znika. Plik root jest dobrze skonfigurowany.. Mam serwer hamachi oco może chodzić?? i jak to naprawić ;/

Opublikowano

Porty włączone, a launcher Tima musi być i nie daje się do niego żadnego ip tylko konfiguruje się plik serverinfo.py :)

Opublikowano

A mam do Ciebie pytanie, czy na wcześniejszym game serwer & gra włączała się normalnie, mogłeś wejść do gry ? Jeśli tak to obecnemu game ( 255lv ten co wkleiłeś ) nadaj prawa 777

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Czytałeś moje posty do końca?? napisałem "Launcher Tima" nie spolszczenie... dzięki launcherowi tima widać lvl koło nicku a na zwykłym spol nie...

Opublikowano

Coś może być jednak z root, pliki mogą być uszkodzone, miałem tak przy wrzuceniu plików z zbrojami zatrutymi. Dokładnie tak samo.

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano

no root mam chyba dobrze skonfigurowany.. w serverinfo.py mam wpisane swoje ip z hamachi nazwe serwa tez -.-

Opublikowano (edytowane)

uruchomilem launcher, wszystko ok pisze ze server on itd ale sie metin zawiesza.. Brak odpowiedzi i tyle jeszcze w oknie wybierania serwera . poruszę myszką i koniec -.-

@Edit

uruchomiłem inny launcher i jak się chcę zalogować to pisze cały czas: Zostaniesz połączony z serwerem. i kupa dalej nie idzie ale widzi że server jest on.

Edytowane przez lukasz22126
Opublikowano

pomoże mi ktoś?! to mam prośbę niech mi ktoś zrobi plik root skonfigurowany na hamachi 5.245.105.217 a nazwę serwera AshterMT2 :)