Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od razu przejde do rzeczy starzy założyli mi hasło na kompa i mam pytanie jest jakis sposob albo program które będzie działał na trybie awaryjnym żeby jakoś poznać to hasło nie zmieniać bo w tedy kara na rok :(

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

Jeśli wchodzą na kompa to nagrywaj telefonem na suficie i zobacz co oni tam klikają z góry lepiej zobaczyć -,-

s112.csrv.pl:47514 - [1.5.2][NP][sG][sB] !!!

200 postów [V]

Opublikowano

Ale chodziło mi o to żeby je poznac a nie zmienić pisałem bo inaczej kara na rok

Opublikowano

Takie coś znalazłem:

"sznowni koledzy zamiast kombinowac z plikami sam lepiej poszukac na forum juz pisalem jak szybko zmienic lub usunac to haslo ale napisze jeszcze raz

klikamy prawym klawiszem na moj komputer zjezdzamy na zazadzaj odpali sie okienko w ktorym szukamy w menu urzytkownicy i grupy lokalne klikamy na urzytkownicy nastepnie prawym klawiszem na administrator lub inne zmian haslo i po bulu "

Opublikowano (edytowane)

@Up

Ten kto to pisal powinien popracowac nad ortografia :P

@3Up

On nie chce zmienic czy usunac haslo tylko dowiedziec sie jakie ono jest. Powiem tyle, kolega w drugim poscie mial racje - wieszasz kamere ( lub obojetnie co nagrywa) i wlaczasz. Oni wchodza na kompa, wpisuja haslo, a ty potem w nagraniu patrzysz jakie klawisze ciskali B) i nie musisz przy tym wcale byc w pokoju, kamere mozesz wlaczyc wczesniej ;)

Edytowane przez rumcajs02
Opublikowano

Jest jescze problem bo ja mam aparat 2 mega pixele wiec z wysokosci okolo 2 metrow nie widz co pisze

Opublikowano (edytowane)

:mellow: yyyhy... no to schowaj gdzies blizej kamere ale zeby nie bylo jej widac.. moze zadziala :unsure:

Edytowane przez rumcajs02
Opublikowano

Mam sposób na twój problem, a rozwiązaniem jest program ophcrack wystarczy, że wypalisz go na płycie CD, ustawisz bootowanie w BIOS'ie na CD, wsadzisz wypalona płytę do napędu, zresetujesz komputer i masz wszystkie hasła jak na dłoni. Jakbyś czegoś nie wiedział pisz na PW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...