Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wojownik Body czy Sura WP?

Look3r

hmmm...  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Body czy WP?

• Body
      8
    • WP
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam dylemat, otóż będę grał na nowy prywatnym serwerze, raty 2,5 w stosunku do PL'a.

Nie wiem jaką profesją będe grał

Bodym grałem chyba przez caly czas, lecz ostatnie pol roku to wp.

Wszyscy mowia z WP lepszy no ale ja nie wiem, przeciez Body jest szybszy i z dobrym eq nie pozwala sie ruszyc przeciwnikowi.

Zalezy mi na w miare szybkim expie oraz PVP.

Zalezy mi na waszych zdaniach, prosze wypowiadac sie serwer powstanie dopiero poczatek sierpnia.

Oraz glosowac w ankiecie ;).

beznazwy1rra.png

Sygna by: HardMyStyle

Opublikowano

Napisz szczerze , że też często mam dylemat w tej sprawie bo wiadomo surka z ostrzem , zbrojką jest boska w pve ( exp ) ma tylko jeden minus moim zdaniem jeśli nie masz naprawde dobrego eq do pvp to nie dasz rady zabić bodego , ale przy dobrym eq szanse są równe . Ja bym bardziej polecił WP , ale z Bodym wiadomo jak jest we wszystkim tak samo dobry .

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Graj wp jest najlepszy do expa, nie nudzi , jest tanszy i o wiele lepszy w pvp o wojow(body to w koncu najslabsza postac do pvp)

na priwie mozesz zmienic z wp na bm (maszyna do zabijania :P)

860331433165800174608.png

Opublikowano

Jesli chodzi o exp to zadna postac nie jest w stanie WP dorownac.A jak bedziesz mial dobre eq to i w pvp da rade.

A tak wogole body wcale nie jest taki dobry w pvp.Jego glowna zaleta jest to ze szybko macha mieczem i nie daje uzyc skila(co jest wkur...)

Opublikowano

Jesli chodzi o exp to zadna postac nie jest w stanie WP dorownac.A jak bedziesz mial dobre eq to i w pvp da rade.

A tak wogole body wcale nie jest taki dobry w pvp.Jego glowna zaleta jest to ze szybko macha mieczem i nie daje uzyc skila(co jest wkur...)

Ano wlasnie,juz predzej mental do pvp...

Bierz wp,choc sie po jakims czasie naprawde moze znudzic to jednak exp jest wysmienity ;)

Pvp,hmm musisz miec sporo ataku i nie skilami tylko atak miecze + duzo przeszywy

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie zapominajcie że kolega prosił o poradę kim grać ale na PRIW nie Pl ;) Zdecydowanie jak na priva to WP :P A dlaczego? Otóż na privach masz takie bony jak: do szybkości ataków oraz obrażenia. Wybonujesz eq na przeszywki, dodasz KD + ile można, do tego w bony abs na wojów w całe eq i wymiatasz ;)( zresztą na priv bierzesz eq, nawet na niski lvl, robisz na +9 i w to tylko abs na daną klase - czyli 4 klasy to 4eq z abs ;) Bierzesz takiego wp walniesz kilka razy mieczem jak wsadzisz przeszywki i już po kolesiu ;) Przypominam że na wyższych lvl na privach pvp polega raczej na zasadzie ( kto szybciej wygarnie ze skila, tzn kto pierwszy zaatakuje), co przeważnie kończy sie na 2-gim skillu. Wp jak włączysz Ostrze- masz atk większy od aury na P, Zbrojka - dodaje dużo defa, no i do tego Strach na P - co sie z tym wiąże zmniejsza ilość otrzymywanych obrażeń ;) Jeszcze możesz rozproszeniem taką aure wyłączyć ;D Potem tylko Palec, Wir i po kolesiu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...