Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Sposób na Protegity przy skoku CPU

PaweliV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wiemy, nie działa sposób z CE, więc robimy sposobem innym. Musimy tam robić protki ręcznie, ale niekoniecznie, dzięki połączeniu 2 metod.

Na początek robimy wszystko jak w instrukcji CE, włączamy sobie tego speeda jak już mamy 4 fale protków, zaprowadzamy ich razem ze sobą do rogu, potem w przeciwległy róg na speedhacku lecimy, po czym musimy WYŁĄCZYĆ speedhack, przelecieć parę "metrów" i wtedy włączyć CPU skokowy. Inaczej skok nie będzie działał, gdyż będzie twierdził, że jesteśmy w ruchu.

Mam nadzieję, że pomogłem, liczę na + :)

@Edit:

Nie zawsze działa, raz przeleciałem dosłownie 2-3 centymetry monitora na mapie i mogłem skoczyć, za drugim razem zdążyły mnie dopaść...

Opublikowano

Raz z protkami mi się udało, ale ledwo. Potem już nie dałem rady, ale trzeba próbować. Jakby ktoś miał wolny statek np. big boya i chciał ucieć małym kryśkom czy sibelonitom to bez problemu się da, bo testowane :)

Opublikowano

Na alfie to nawet się nie opłaca bawić w takie gówno, a nawet ciekawie się przed nimi ucieka ^^ A co do bety i gammy to nie wiem, bo robiłem na CE. Muszę opracować sobie jakąś technikę na betę i gammę. Ma ktoś konfigi na betę i gammę?

Opublikowano

też myślałem że nieogarne a jednak spróbowałem troche robilem za 1 razem bo 30 min ale jak na w pół elite z 10 pp to ładnie

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

ja proty zawsze robie sam xD;d i w delcei ta 9 fale tez bede robil sasm te proty to nic strasznego cisniesz z x3 na sepro a nawet zlotku i w te 30min zrobisz proty nawet w gammie xD i dostaniesz troche pd uri i pow ;] malo bo malo ale dostaniesz

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Mucha to weź mi podaj konfy jakie ustawiasz. Aha, wbiłbym na ts, ale nie mogę się z serwerem połączyć. Napiszę na gg.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...