Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sposób na darmowe gry na android

Bartek.B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam was mam do was takie pytanie czy jest jakiŚ próśb żeby te płatne gry na android jak gangstar można było pobrać za darmo ps. mam tel lg gt540 z androidem 1.6 . i jakby był taki sposób mógłby ktoś powiedziec jak to zrobić ? z góry dzięki:)

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Gość malutki688
Opublikowano

forum nie popiera piractwa, poszukaj gdzie indziej

Opublikowano

człowieku nie popiera chyba a weź. całe forum jest o chakerstwie a ty mi tu beznadziejny spam dajesz

97ky69.gif

Gość malutki688
Opublikowano

widze ze chyba nie dokonca wiesz na czym piractwo polega

Opublikowano

Szukaj, na różnych stronach (nie będę podawać, na których) są uploadowane instalki płatnych gier.

Tylko pamiętaj, że takie gry mogą sprawdzić, czy zostały pobrane legalnie, czy nie (tak jak aplikacja PowerAMP sprawdza, czy została pobrana z Marketu, czy z innego źródła na przykład). ;)

Opublikowano

ale co się wtedy dzieje jak telefon wykryje że gra została pobrana nie z android market?

97ky69.gif

Gość malutki688
Opublikowano

android ssie mogłeś sobie iphona kupić

na iphone dodajesz w cydii repo hackulo i pobierasz installulo ;]

na necie masz mase tutoriali do iphone a do androida nie wiem. pewnie mało bo najwięcej ludzi używa ios'a.

chyba cie pojebalo kolego...ios to glowno...android to najlepszy system operacyjny na telefony.Jest 100x lepszy i ios mu do piet niedorasta....Lepiej juz sobie kupic jakiegos fona z windowsem.Apple to gowno za ktore sie przeplaca.Porownaj sobie samsunga galaxy s do iphona 4.Duzo ludzi wgrywa sobie androida zeby pozbyc sie tego zjebanego IOS z telefonu.

Gość malutki688
Opublikowano

MrOMG dobrze mówi... iPhone lepszy ;P

jeszcze jakbys dal jakies sensowne przyklady...

Gość malutki688
Opublikowano

Android teraz jest the best :) jednkak moim zdaniem niedlugo windows bd powazna kokkurencja i telefony z meamo sie fajnie zapowiadaja nokia n9 np, duzo osob twierdzi ze jesli system bd wspierany to :) :) :) :)

Opublikowano

android ssie mogłeś sobie iphona kupić

na iphone dodajesz w cydii repo hackulo i pobierasz installulo ;]

na necie masz mase tutoriali do iphone a do androida nie wiem. pewnie mało bo najwięcej ludzi używa ios'a.

Haha, chyba cie zjebało. Android ssie bo nie można kraść? No fakt, dla takich złodziei jak ty to oczywiście, że ios lepszy.

Więcej ludzi używa androida. Codziennie dochodzi pół miliona nowych użytkowników.

witam was mam do was takie pytanie czy jest jakiŚ próśb żeby te płatne gry na android jak gangstar można było pobrać za darmo ps. mam tel lg gt540 z androidem 1.6 . i jakby był taki sposób mógłby ktoś powiedziec jak to zrobić ? z góry dzięki:)

I tak ten gangstar nie będzie u ciebie działał...

RAsfepN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...