Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare czasy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy jest możliwość zmiany tekstur i widoku broni na te stare te co były jeszcze jako pierwsze bo nie grałem ze 3 lata i widzę że wr się zmienił ale niestety na gorsze w kwesti estetycznej.Więc czy jest jakiś mod lub inny sposób żeby to zmienić?

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Myślę że wystarczy pograc godzinkę by się przyzwyczaić, tez mi sie nie podobały nowe tekstury broni i marien, po godzince nie pamietałem juz starych :)

userbar.pngub_21.gif

18573.png35324.png

21571.jpg10608.jpg

22592.jpg32024.gif

Opublikowano

grałem już ze 3 godzinki i nadal się nie mogę przyzwyczaić i nawet nie chcę bo dużo lepsze są te stare

grałem już ze 3 godzinki i nadal się nie mogę przyzwyczaić i nawet nie chcę bo dużo lepsze są te stare

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

No można podmienić, ale najpierw je znajdź. Jak juz będziesz miał podmienione to uruchamiaj wr poprzez obejście, bo inaczej Ci się to spatchuje i gówno wyjdzie ; )

Nie jestem tu dla reputy

Bo te plusy i minusy są do dupy

Ja tu jestem by pomagać

No i też żeby z userami poggadać

Opublikowano

Raczej takiego moda nie da się zrobić. Crc przeszkadza.

Nawet jakby udało się zmienić crc i nie wykrywałoby zmian to zmiana crc wszystkich plików potrwałaby bardzo długo.

Opublikowano

Niestety sie nieda kiedyś było lepiej tylko ze względu serwerów ponieważ było ich 13 więc lagi były rozłożone a teraz na international sie grać nieda

Daj +

Opublikowano

Nie wiem czemu ale mi się te nowe textury, mapy itp. podobają. Jak patrze na moje stare screeny i porównuje je z nowymi to dla mnie nowy wr jest o wiele lepszy.

@up. ja rano gram na inter a po południu wchodzę na europe

snikersproject1.png
Opublikowano

Jeśli ktoś by mi dał warrocka z 2008 roku czemu nie bo to podmienienie paru plików przecież. Ja bym Ci mógl

to nawet zrobić. jeśli masz te pliki to napisz ( tylko z chaptera 2 da rade to podmienić ) jeśli jak dasz mi chaptera 1 to będę

musiał pogłówkować

Opublikowano

NA 100% da się to zrobić, bo np. w modzie ' hell marien ' są zmienione tekstury i wszystko działa.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...