Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak go lubisz to idź i mu dopierdol, a jak go nie lubisz to się przejdź na policję... Jeżeli masz na prawdę dowody to spokojnie możesz się przejść na komisariat...

Opublikowano

Policja nic niestety nie pomoże... radzę Ci go przekonać, a jeżeli się boisz zbierz kilku kumpli i razem idźcie. Jeżeli nie odda Ci passów to mu tak nakop, aby Ci je wyśpiewał. =)

Opublikowano

wielcy znawcy polskiego prawa ale do 250 zł jest to wykroczenie :P wiec zależy czy on nie letni czy nie jeżeli wyceniasz je na wiecej niż 250 zł to idz odrazu na policję jeżeli chłopak jest poniżej 16 roku życia jego rodzice będą za to odpowiadać i jak by co oni będą odpowiedzialni za koszta tak owego procesu ale raczej mu nic nie zrobisz :P ?? do sądu o 250 zł ?? ja bym zrobił tak z nim bym nawet nie gadał tylko poszedł do jego matki lub ojca "z matką np jeżeli pani syn nie odaje mi skradzionego konta i rzeczy na nim sie znajdujących sprawę kierujemy do odziałów prawnych i tyle .. zaręczam jeżeli zrobisz tak jak ci napisałem konto odzyskasz :P

a>
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...