Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już wspomniałem potrzebuje pomocy jako że mam straszne lagi w lochu v2 . Nie wiem czemu cała gra całar eszta map chodzi płynnie tylko wejde do v2 sa lekkie przyciecia . To raczej nie wina internetu ponieważ jest to internet 6 mg i predkosc sciaganie to okolo 1200 kb/s . Moj komputer moze i jest stary ale reszta map sie nie przycina nawe m1 gdy jest duzo osob . Prcesor : 1,9 Karta grafiki : Zintegrowana 368 mb ramu 1GB . Komputer jest tuz po formacie wiec smieci narazie nie ma . Pomożcie mi bo jak mysle ze mam wbijac 70 na tych lagach a to jeszcze na 2 konta to mnie szlak trafia ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest prawda co kolega wyżej pisał, dużo tam mobów lata i od tego są lagi.

Polecam Ci wyłączyć PROCESY nie potrzebne takie jak gg, skype, ipla, i inne .

Mi pomaga wyłączenie procesu explorer - znika cały pasek start, jakoś mam mniejsze lagi.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano (edytowane)

W Menadżerze Zadań poszukaj w procesach metin2client.exe bądź tam nazwa serwera, kliknij prawym przyciskiem i ustaw priorytet Czasu Rzeczywistego. Jeśli nie pomoże najpewniej chodzi o ram.

Edytowane przez ZeWojtasios
Opublikowano

W Menadżerze Zadań poszukaj w procesach metin2client.exe bądź tam nazwa serwera, kliknij prawym przyciskiem i ustaw priorytet Czasu Rzeczywistego. Jeśli nie pomoże najpewniej chodzi o ram.

Wiesz co, jakoś nie wydaje mi się ze to wina ramu ;/

Ja mam 2 gb , procek 2x 2.66 (win xp) i też mam lagi w v2.

Tzn nie tyle że lagi tylko tnie sie gra jak ktoś np przejdzie przez komnatę

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Polecam Ci program : Game Booster

Służy on do przyśpieszania gier i zwiększa wydajność komputera.

To jest ukryta treść, proszę

a tutaj TuT - jak pozbyć się lagów ( dotyczy on co prawda innej gry, ale na pewno znajdziesz coś pomocnego )

Opublikowano

w V2 mozesz miec lagi .. to zalezy od servera. gralem na wielu i tez mam lagi tylko i wylacznie na 2 poziomie lochu ; P

Wiec nie martw sie niczym to jest raczej normalne

a jezeli nie chcesz miec lagow daj rozdzielczosc na 800x600 wylacz cienie i smigaj ; P Powinno byc plynnie xD

Wynagrodzenie mile widzane; p

4442727dcac7a65ddf2978f.gif

Zbieram + !

Opublikowano

a ja Ci polecam program CCleanar bardzo dobry ;) program, który zwalcza lagi m.in. mi zwalcza bo kompa też nie mam za dobrego ale jakoś mi ujdzie ;) jeśli chcesz skorzystać z tego programu to napisz mi na pw to wszystko Ci wyjaśnie

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...