Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Gry na PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Poszukuje tak jakby 3 gier :)

1. Hm.. jak by to powiedzieć. Jesteś zwykłym człowiekiem na początku gry ale później inwestujesz w różne firmy akcje itd itp ;p mam nadzieję że mnie zrozumieliście bo za Chiny nie wiem jaki to typ gry :) to jest coś na wzór "Od zera do milionera" lecz w dosłownym znaczeniu tych wyrazów :) poprostu gra w której np dostajesz trochę kasy i masz ją "rozmnożyć" :)

2. Projektowanie i budowa domów (chodzi mi też o realia czyli: zaprojektujesz źle - dom się zawali i nie dostaniesz np pieniędzy lub surowców?) lub coś na wzór czegoś takiego: wylądujesz gdzieś na wyspie zbierasz surowce budujesz domy itd.

3. Na trzeciej nie zależy mi tak bardzo ale też fajnie by było w taką zagrać: Jesteś zwykłym człowiekiem masz jakiś tam budżet zakładasz własny klub piłkarski i pniesz się na szczyt (lub nie :P) ale można to poprowadzić również w stronę założenia własnej firmy np sprzedającą ?cukierki? (to tylko przykład)

Za każdą odpowiedź będę wdzięczny

Stawiam + lub - (jak kto woli)

Opublikowano (edytowane)

1.Mall tycoon 2,3

2.The Sims (Bezludna wyspa)

3.Najbardziej podobna to chyba Fifa 09,10,11,12...

Edytowane przez Evasion
Opublikowano

@eFFecTuS Gram ale powoli zaczyna mi się nudzić ^^ nie ma tam kompletnie żadnej reali.

@HarryPotter:*xD Liczę na to że takie znajdę ^^ zaraz zobaczę co tam mi podałeś :)

@Evasion Gram w każdą Fifę od 5-6 lat więc raczej nie o to mi chodzi :) Co do simsów to muszę zobaczyć jak "wyglądają" ^^

a i coś mi ten mall tycoon nie odpowiada jakaś taka grafa "dziwna"?? ;)

Dzięki za takie szybkie odpowiedzi i czekam na kolejne :)

Opublikowano

1. Poszukaj jakiś tycoon'ów, na pewno coś znajdziesz.

2. Tutaj chyba nie ma dużego wyboru, jeżeli chodzi Ci o gry stricte nastawione na projektowanie i budowanie domów. Muszą wystarczyć Ci Sims'y i Minecraft.

3. Championship Manager.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Takiego RP to jeszcze nie zrobili. :)

Ale do budowy to oczywiście Minecraft.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Gość malutki688
Opublikowano

1 zootycon, moze ojciec chrzestny :P

3 footbal manager,fifa,pes

Opublikowano (edytowane)

Reszty ci nie powiem ale

2. Minecraft ;q

3. Fifa 11 ( tam masz rozne tryby gry )

Edytowane przez nakumas

I See You Baby Shaking That Ass.

Idź sobie...

%7B1E6012C7-3AC8-0557-34EB-3C5DEDB2DC80%7D.png

Opublikowano

Myślałem że są takie gry ^^

No cóż poczekam jeszcze może ktoś gra w coś podobnego do moich opisów.

Zastanawia mnie The sims bezludna wyspa czy to jest fajne? a i czy mogło by być po Polsku?

hm.. wszędzie prawie jest fifa otóż muszę wyjaśnić czemu akurat nie ona. Powód jest prosty nie można tam zacząć grać np 5 ligą (czyli od zera do "sławy" ^^) i to mi się nie podoba.

Proszę o kolejne propozycję

A tak na marginesie to dzisiaj wyjeżdżam nie będzie mnie 2 dni więc proszę nie usuwać tego wątku bo na 100% do niego wrócę :)

Opublikowano

@ref

Bo widzę że coś temacik umarł ^^

Odświeżać można po upływie 24 godzin, raport.

Po co odświeżasz jak takich gier nie ma? Wyżej Ci już napisali podobne gry, innych nie ma.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS