Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Metin2.us kolejny neo na servie

Rozjabiaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pan plugawy widocznie nie wie co to Polskie znaki

Fakt napisałem do niego pedał, lecz nie liczyłem na takie cięte riposty, uwierzcie mi po tym jak z nim pisałem płakałem 2 dni bo mnie tak pojechał ;)

0624191746.png

Walą mnie wasze +,- oraz 5 pozdro

Opublikowano

Jak bym go w RL spotkał to bym mu ryj rozje.... za wyzywanie rodziców, brak szacunku PFFFF

Autorze znasz angielki, bo jak wystarczająca to proponuje wysłać w tickiecie SS + przetłumaczenie na angielski jego wyzwisk....

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

Jakbym go spotkał, to bym go zabił i to dosłownie :angry:

@Up ticket już dawno do supportu poszedł. Zastanawiam się czy można coś takiego na policję zgłosić, jeżeli można od razu po przyjeździe do Polski zgłaszam ;)

Opublikowano

ehhh nie wiem ale wy piszecie te głupoty m.in. napierdolicie mu itp mam bekę z was bo to kpina. Może teksty miał jakieś idiotyczne, ale nawet nie mogłeś mu pojechać ciętą ripostą

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Wiecie jak to dzieciaku neo :D zrozumy ich haha xD nie no .. joke joke ... Tepic Takich ! :D

44430673.jpg

"Po czym rozpoznać, że świat się kończy?

Po tym, że nic Cię nie zdziwi...."

Opublikowano

ehhh nie wiem ale wy piszecie te głupoty m.in. napierdolicie mu itp mam bekę z was bo to kpina. Może teksty miał jakieś idiotyczne, ale nawet nie mogłeś mu pojechać ciętą ripostą

Nie mogłem odpowiedzieć, ponieważ blokował mi szept nie widać ?

Opublikowano

haha...rozwaliło mnie co za neo pewnie brał to wszystko z GooGle a potem CTRL+V jeśli zna tą komendę xDD

@Autor

Jaki lvl na US ???

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Metin 2 - Media 
Tu chwalcie się swoimi screen'ami i filmami z gry

Czym Ty się tutaj chwalisz? Tylko zaśmiecacie forum takim g**nem. I jeszcze te teksty "W realu bym mu napie***lił" ... lukalski dobrze podsumował to "Kozaki w necie, pizdy w świecie."

Opublikowano

e tam przez neta mu nic nie zrobisz. niestety.

Ale możesz ticketa posłać i zablokować szept ;p

• 5 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...