Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś o moderatorach FanArtu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Od parę nastu tygodni/miesięcy w poddziale o nazwie Tworzenie Muzyki panuje lekki nieporządek. Pan Thtsn nie za bardzo wygląda aby tam w ogóle zaglądał. Ostatni raz, gdy próbowałem lekko ruszyć ten dział i odpowiadałem w prawie każdym temacie było to 14 maja 2011 roku. Połowa tematów z tamtego działu nie powinna w ogóle tam już się znajdować :mellow: . Proszę administratorów, aby ruszyli jakoś pana moderatora/kid-moderatora

;) . Pozdrawiam ! B)

Opublikowano
Połowa tematów z tamtego działu nie powinna w ogóle tam już się znajdować .

Co przez to rozumiesz?

Co do poddziału, nie wchodzę tam często maksymalnie 3 razy na tydzień gdyż tam i tak się nic nie dzieje.

Co do tematu wystarczyłoby pw i bym zobaczył co tam się dzieje ;)

Pozdrawiam Thtsn.

.

Opublikowano

Gościu, a wiesz co to opcja raportuj?

Thtsn w dziale jest tylko jeden, bo Wilczek jest na urlopie. Widzisz syf to raportujesz, a nie robisz skarge.

Opublikowano

To nie jest żadna skarga :rolleyes: . Oczywiście wiem, że jest on sam, ale to już się dzieje od paru miesięcy. Gdy gadałem z Dudsonowa wczoraj na gg, gdy podsunąłem jej link do tego tematu, odpowiedział niech Thsn się tłumaczy ;) . Przypominam, to nie jest żadna skarga tylko jakby takie małe upomnienie abyście jakoś ruszyli ten dział B) .

Opublikowano

Jest nieporządek? - Raportuj

Jest nieład i mod nic nie robi? - Pisz do niego PW aby poszedł tam i sprawdził.

Nic trudnego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...