Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opcje Exe

Adi

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam ostatnio gralem z gościem na jednym privie, gdzie on mial program jakis ze widzial opcje exelentu gdy on lezal na ziemi widzial odrazu jego opcje.

ma ktos moze taki program? :]

pozdrawiam

Opublikowano

watpie ze takie cos istnieje pewnie cie w konia robil ale nawet jesli taki cos jest to by bylo zbedne bo zanim zobaczysz opcje pewnie ktos to wezmie

usunięto .

Opublikowano
watpie ze takie cos istnieje pewnie cie w konia robil ale nawet jesli taki cos jest to by bylo zbedne bo zanim zobaczysz opcje pewnie ktos to wezmie

U FAIL, takie coś istnieje, wiem bo mam takie coś :> ( widać opcje exc )

Niestety nie jest darmowy.

Nazwya się sniffer

Opublikowano

to nie jest przydatne tak jak mowilem zanim zdazysz przeczytac opcje ktos to wezmie albo sie na to rzuca i sie tam nie dostaniesz

usunięto .

Opublikowano

tylko na takich serverach

BOxyw w skpeie to jak dropisz to ci to sie przyda

bo np zbierasz jakis seta a niechesz miec smieci

Uczeń
Opublikowano

akurat gram na serwie gdzie czesto leca exe i ten program mi sie przyda bo nie chce zbierac crapow tylko wybierac co podnosic a co nie

ktos moze cos ma jeszcze?

Uczeń
Opublikowano

sniffer to nazwa ale nie wiem czy na 100% bo kolega wyzej dal to. Dzis tez szukalem na mpcforum.com i tu oraz na kilku innych forach i dalej nic...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
nadal aktualne, ma ktoś takowy program/bot?

wystarczy wpisac w google sniffer lub drop60 takie sa dwie nazy tego programu znalezienie zajmuje ok 5 min max bez kelugzena ofc

Uczeń
Opublikowano

jeżeli znalezienie zajmuje 5minut to mógł byś go tu wrzucić bo szukałem z pół godziny pod tymi nazwami i nadal nie znalazłem :/

Bede Ci bardzo wdzięczny :)

up... pomóżcie ważna sprawa :/

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeżeli taki program istnieje, to raczej jest płatny. Na marne szukanie w google.pl. Napisz do mirraseq'a może Ci zrobi :)

@UP: Masz 2 posty, jakiś nick nie wiadomo skąd i myślisz, że jakiś frajer się na to nabierze ^^? Report.

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...