Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zarobić na nie których privach ?

HeXo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim

(Jeśli to czytasz daj + bądź uczciwy coś za coś )

Napiszę prosty poradnik dla nowych graczy zaczynających grać w Metin2 Prywatny serwer[/center

]

Zaczynamy napiszę to w punktach i je opiszę . Zaczynamy !

Na różnych serwerach spotykamy dropiące sztabki złota o różnej wartości np :

• 500 k
  • 1 mln
  • 2 mln
  • 5 mln
  • 10 mln

Jeśli jest na serwerze rękawica złodzieja i można ją kupić to kupcie ją jest bardzo przydatna do dropu nie tylko

sztabek .

Robimy konto na serwerze i robimy postać woja np i idziemy na pieski od 1 lvl do 20 np:

Zaczynają dropić sztabki złota . Zbieramy zbieramy dobijamy 20 lvl idziemy postacią do miasta i sprzedajemy sztabki potem

przerzucamy Yangi na inne konto . Usuwamy postać ( Pamiętajcie można usunąć postać tylko do 30 lvla !) I tworzymy nową

i tak w kółko . Można też założyć gildię na innym koncie i dodać postać jeśli gracie przez moda od kamera

( Ściągamy ze strony www.metin2mod.tk )

To można użyć opcji detonator EXP oddaje exp do gildii zależy od was co ile % ma oddawać exp .

Najlepiej jak byście mieli 5lvl i ustawić co 1% ma oddawać exp .

I dropiemy sztabki ile wlezie i tak w kółko .

Teraz inna opcja robimy surkę WP . Oczywiście skile na P wszystkie

Min. 61lvl Dla czego ? Bo jest tarcza na 61 lvl Najlepiej +9 oraz zbroja od 61 +9 .

Robimy bony w EQ :

• Absorb do PZ 10% ( Branzoleta i Zbroja )
  • PZ Max ( Zbroja , Branza , Naszyjnik , Tarcza oraz Buty )
  • Int + 15 ( Broń , Tarcza ) oraz staty max int ( kolczyki z niebiańskich łez dodają inta 14 chyba na +9 )
  • Bonus max na zwierzęta ( Broń , Hełm , Kolce , Branza , Tarcza )
  • Max na kryta ( Broń , Naszyjnik , Buty , Branza z niebiańskich łez )

I idziemy do V2 . Włączamy exp detonator . I expimy nie dość że mamy kasę od razu to jeszcze sztabki dropią .

I wracasz bogaty ;D Pozdrawiam wszystkich to by było na tyle . ( Jeśli są jakieś błędy to przepraszam ale nie jestem w tym mistrzem ) Poradnik sam pisałem

Proszę bez zgody nie kopiować poradnika mini trochę się rozpisałem ;P To mój pierwszy TuT

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

Pierwszy pomysł mniej mi się podoba niz 2 .

Drugi sposób jest bardziej konkretniejszy poniewaz mamy yang + drop czyli mozna uzyć rekawicy i tego przedmiotu co podwaja drop yang ( zapomnialem jak się nazywa )

Opublikowano

Ciekawy poradnik.Są kolory czcionka i rozmiar.

Wymyślił bym coś takiego tylko na pewno by mi to trochę czasu zajęło.

Poradnik przejrzysty.Jak na twój pierwszy to naprawdę dobry.Masz oczywiście +.

Opublikowano

Wymień mi 5 serwerów na których dropią sztabki to dostaniesz + . Jak dla mnie to każde głupie dziecko na to wpadnie .

Jedno pytanie : A jeżeli na serwie dropi syf + sztabki ? Np. po ubiciu 1 spota w v2 masz tyle syfu że na 3 postaciach sie mieści ?

Opublikowano

Myślę, że ten 2 sposób jest lepszy. Warto jednak pamiętać o tym, że nie na każdym serwerze dropią sztabki :angry:

satabplayer.png

I'm the Cult of Personality

Opublikowano

no ;D ale tylko na easy privach dropią sztaby ;P postaram się zrobić listę . jutro

1323717436-U247153.gif

• 5 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tutorialow sie nie przypina... i bardzo zadko wystepuja serwery ze sztabami, a jak juz to zawsze 2kk chyba ^^

ale + bedzie ^^

PandoraMT2 ( jak sie nie myle ) 2-10mln. kk

DiamondMT2 , dropia 2kk masz racje :P

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...