Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Mobblock na metin2 2010.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gram na serwerze Venise i potrzebuje mobblocka aby działał na tym serwie . Takiego który tylko luruje mooby , działa jak pelerynka . Tylko , że ten serwer jest na plikach 2010 i nie udostępnia ip ani nie ma spolszczenia . Próbowałem dodać go do moda kamera ale nie dawało rady , bo mam dobrego mobblocka ale działą tylko na modzie kamera , jak ktoś może to niech zrobi mi serverinfo.py i podeśle jak będzie działało lub dał jakieś inne rozwiązanie .

Bardzo mi na tym zależy ;d Mogę za to nawet zrobić jakaś sygnę lub avka , bo jestem grafikiem .

Opublikowano

Zrobiłęm tak jak mówisz ale przez metin2mod sf i zalogowałem się przez kamera ale to i tak jest metek 2010 i nie działą mi ten multihack z mobblockiem . Więc odpaliłem mobblocka od kamera i jak gowłączam to moby nagle się na mnie pojawiają i jak macham to nic im nie robie , a ich jest pełno i jakby ode mnie odbiegają , a jak zejde z konia to nie ma żadnego obok mnie , normalnie stoją . Co mam zrobić aby mooby się lurowały ja stał na koniu i tylko wcisnął spacje i zrzucił na pasek , a on by sobie tam bił ?