Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ja z młodszym bratem graliśmy w metina (na spółkę) raz On, raz ja. Dobiliśmy większy lvl i On sobie ze mną w kulki poleciał... Zmienił hasło. On nie chce mi powiedzieć, a ja go nie przecież nie pobije, z byle czego :]

Jest jakiś sposób, że np. Mój brat się loguję i gdzieś ,,passy'' się zapisują na dysku? Bardzo by mi to pomogło i pokazałbym mu kto jest największym ,,hakerem'' w domu :)

Liczę na pomoc, i nie śmiejcie się z zaistniałej sytuacji.. (Kto ma młodszego brata pewnie zrozumie :P)

Pozdrawiam

Opublikowano

Akurat chyba będziesz musiał użyć siły :]

Chyba że e-maila znasz i zmienisz mu ,bo tak to passy się nie zapisują przy czystym PL chyba że graliście na modzie i zapisywaliście passy.

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

miałem taką samą sytuajcę, grałem z młodszym bratem tylko że na PRIV, zmienił Pasy, ale odzyskałem tego samego dnia.

Jak?

wpierdolilem mu porządnie, az prosił zebym wzioł te konto ;)

Mówie ci koles, zlej go po łbie, nawet letko zeby sie przestraszył i ci odda jeszcze przeprosi ;)

Opublikowano

Liczę na plusika :D

Wszystko jest zapisane . Jeśli masz Mozille to :

1) „Narzędzia” znajdującego się w pasku menu u góry otwartego, zmaksymalizowanego okna. Następnie zaznaczamy

2) „Opcje” i otwieramy sobie przycisk:

3) „Bezpieczeństwo”. W środkowej części okna mamy:

4)„Zapamiętane hasła…” Klikamy w ten przycisk o otwiera nam się okno „Zapamiętane hasła” w dolnej części tego okna po prawej stronie mamy:

5) „Wyświetl hasła”. Potwierdzamy „tak” i mamy do wglądu wszystkie hasła witryn, do których wymagane jest logowanie.

Proszę ;)

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

UP - Jedynie jesli sie zalogowal na jakies stronie ( tu: metin2.pl ) . A jakby passy mialyby sie zapisywac na dysku to bylby to wielki prezent dla hackerow :D

s5 - 65 / 70 / 82 lv OFF

ferwgre.png

Balmora !

Opublikowano (edytowane)

@up jesteś głąbem przepraszam ale nie masz racjii

@up x2

Też nie myślisz .

Do Autora ;d

Jest wiele sposobów wpisz w google bo nie chcę mi się szukać ;D

Są programy odpowiednie do wyciągania haseł za darmo itp szukaj szukaj ;>\

@edit

Dodam ze napewno jest hasło jego emailu zapisane ;]

Edytowane przez HeXo

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

@UP

Jesteś taki mądry to podaj mu a nie krytykujesz wypowiedzi innych, nie życzę byś zwracał w taki sposób ze względu na przepaść wiekową więc morda w kubeł że tak powiem. My mu chcemy pomóc a ty nic do tematu nie wniosłeś.

@Top

Możesz nagrać kamerką jeszcze jak wpisuje hasło :D

Walą mnie wasze +,- oraz 5 pozdro

Opublikowano

@UP

Jesteś taki mądry to podaj mu a nie krytykujesz wypowiedzi innych, nie życzę byś zwracał w taki sposób ze względu na przepaść wiekową więc morda w kubeł że tak powiem. My mu chcemy pomóc a ty nic do tematu nie wniosłeś.

@Top

Możesz nagrać kamerką jeszcze jak wpisuje hasło :D

Śmiać mi się z ciebie chcę dzieciaku .

Podałem mu wszystko na pw .

Ogarnij Z deka . Nie znasz się na ten temat to nie odzywaj się wgl w temacie chłopie .

Keylogger ale ty jesteś błyskotliwy . Wiesz że wyskakuje że to wirus ? wiadome ze jak włączy komputer to wyskoczy mu anty wirus jaki kolwiek .

Wiesz ile jest sposobów na ten temat .Mówisz że nic nie wniosłem ? ha . Wole nic niż twoją głupotę

1323717436-U247153.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...