Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Przygody z Minecraft] Przygody z Kamilem i Kitą//odcinek 1

kamu852

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z kolegą postanowiłem nakręcić serie przygód z Minecraftem. Seria zwie się Przygody z Kamilem i Kitą.

Nie jest to let's play więc nie zamierzamy tłumaczyć co i jak. W tej serii będziemy grali normalnie, co jakiś czas zbudujemy jakąś epicką budowle.

Odcinek 1 powinien promować naszą serie lecz nam to nie wyszło 5 razy. W 9 min. zaciął się filmik i tyle...Jak ktoś może niech poleci nam programy.

Z góry dziękuje. Subskrypcje i dobre komenatrzę, rady nas motywują do pracy.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Właśnie w Windows Movie Maker to każdą część jak importowałem dzieliło na 10 sec. filmy. Nie wiem, zmienimy na pewno w następnym odcinku program na Camtasia Studio 7, widziałem kilka filmików o tym programie i prezentował się dobrze. Oby nie było kolejnej wtopy ; )

Vegas'a 9 nie mogłem zainstalować i koledzy mówili, że za dużo w nim pracy i to bardziej dla kumatych.

Oczywiście sprawdze też Freemake Video Converter'a bo jak mi ma wrzucać filmiki na youtube po 1,5h to troszku moim zdaniem przesadzone.

Dzięki za pomoc EvoNeT.

Opublikowano

Używam Quandary 3.4 w tym filmiku. Dziś ukaże się kolejny odcinek w tym temacie, zależy ile zajmie mi sklejanie wszystkiego : )

Opublikowano (edytowane)

Powstał kolejny odcinek Przygód z Kamilem i Kitą. W tym odcinku jest zaprezentowany nasz dom oraz kopalnia.

Nagrany został Frapsem

Zmontowany: Camtasia 7

Myślę, że z odcinka na odcinek będzie to coraz lepiej wyglądało.

Kolejny odcinek przedstawi specialną budowlę na, którą już mam pomysł : )

Gorąco polecam do oglądania naszej serii:

Proszę zmianę nazwy tematu na:

[Przygody z Minecraft] Przygody z Kamilem i Kitą.

Edytowane przez kamu852
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...