Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samochód.

SlowiczekOo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ma być z T3 i ma mieć dobre prowadzenie to Lamborghini Murcielago jest najlepszym wyborem - niestety jest tylko za boosty.Jeżeli dysponujesz boostami to kupuj.Jeżeli za kasę w grze to tylko BMW M3 - prowadzi się dosyć dobrze.Chyba że Gallardo ale trzeba umieć jeździć.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Jeżeli masz boosty - murcielago jest najlepszym wyborem.

Jeżeli nie - no to jeżeli amsz 1,200,000 kasy to kup BMW M3.Jeżeli masz 600,000 a nie masz 1,200,000 to kup Lamborghini Gallardo LP560

Opublikowano

Ehh... a na 35 coś jest ? Czy nie bardzo. Chciałem też zrobić myka że na pursuti loaderze zaznaczyłem wyścig gdzie na forum pisało że dropią najlesze części do t3 ale niestety nie dało sie ;D. Musze te części ogarnąć go jazda tą vettą teraz to jest masakra.

Opublikowano

No cóż, zostaje mi teraz jazda w wyścigach ;/ ale mam trainera więc ustawiam przyśpieszenie x2 i jazda ;] słyszałem że na petersburg dam lecą fajne paczki to może coś mi do vetty poleci, oczywiści już tam z 20 razy jechałem i nic ;]

Opublikowano

Szczera prawda to Bmw M3 jest dobre ,lecz nie do końca takie jakie być powinno,ale jeśli ma się kasę na Boosty wystarczy zakupić jedną część,a będzie nie do zdarcia co rozłoży na większą przyczepność i sterowność sam się osobiście przekonałem przypadkowo.

Jeśli chodzi o Lamborghini Gallardo LP560 to tak naprawdę trzeba tym umieć prowadzić jeśli ma się porównać do Bmw M3,a Lamborghini Gallardo LP560 i dać w nich po kilka razy w nitro to Lamborghini Gallardo LP560 koziołkuje jak nic,a Bmw M3 się trzyma nieźle.

Co do Lamborghini Murcielago za Boosty to nie wiem czy to byłby dobry wybór ponieważ teraz nowe Bmw Z4 Gt3 jest o wiele,wiele lepsze,a zarazem najlepsze auto z T3 z tego co słyszałem od znajomych.

Opublikowano

A czy mając 37 lv jak wpisze kod do nie zabierze mi samochodów czy czegoś takiego ? Bo to dodaje 3 samochodzy 8k boost i 60k kasy a boje się że będę musiał zaczynać od nowa.

Opublikowano

To w końcu co mam zrobić: Kupić murci, jednen złoty pakiet do t3 i dwa do t1 i ulepszac vette i silvie czy wpakować wszysko w silvie. Chyba że kupić murci i wsadzić w nią wszystkie te części.

Opublikowano

A jakie auto lepsze za 5500 boost to BMW czy Murcie. Proszę o szybką odpowiedź (jeśli będą po 2 komentarz na jakieś auto, wybiore dany model)

Opublikowano

kupiłem z4 wsadziłem silnik 14 7 8 i zap...... jak szalone. Myślę że to był dobry wybór. Pzatym moja silvia ma ok 300 pkt bo wiecej nie chcialo wchodzic. Potem podrasowałem rx 7 i z4 i ładnie chodzą te autka ;]

Opublikowano

W silvie którą byś zainwestował tylko i wyłącznie, z4 nic nie zrobi żeby taką silvie dogonić. No chyba, że masz nitro w sprayu.

Opublikowano

@Up

Trzeba było mu spokojnie wytłumaczyć a nie od razu się śmiać. Niestety i takich ludzi mamy na forum, trzeba się do nich odnosić spokojnie :)

(no chyba, że 2xUp napisał ten post dla spamu) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...