Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyłączyć dym podczas strzelania

Isaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko, czy możliwe jest wyłączenie dymu podczas strzelania? Pytam się oto ponieważ przeszkadza mi on gdy celuje w przeciwnika :D

Opublikowano

Niestety nadal on jest ;/ ale teraz mam większy problem ;/ ściągnołem sobie configa bo myślałem że pomoże ale przez niego zrąbały mi się napisy, można powiedzieć że je wykrzacza. Nie mam instalki CoD-a bo gra była zrzucana z pedraiva czy może mi ktoś pomóc?

Opublikowano

sciagnales cfg gdzie byly takie napisy... i tako rowniez masz juz nawet po usunieciu Confinga... Przeistaluj gre ;) lub pobierz spolszczenie

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

O dym chodziło mi na początku, lecz po wrzuceniu cfg, wykrzaczyły mi się napisy w grze ;/ więc teraz jest to temat o pomoc w usunięcu dymu i naprawieniu napisów xD

Opublikowano (edytowane)

O dym chodziło mi na początku, lecz po wrzuceniu cfg, wykrzaczyły mi się napisy w grze ;/ więc teraz jest to temat o pomoc w usunięcu dymu i naprawieniu napisów xD

Zmieniła się pozycja napisów i kolory, o to Ci chodzi?

Jeżeli tak pobierz to cfg, które jest w załącznikach podmień (oczywiście wcześniej wypakuj^^) w fodlerze z grą->players->profiles->nazwa twojego profilu pozmieniaj sobie rozdzielczość i grafikę bo jest domyślna.

może komenda /sv_clientsidebullets 0 ?

Niestety to też nic nie dało ;/

A może ta komenda nie działa bo serwery ją blokują?

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Opublikowano (edytowane)

Wszystko już gra xD zrobiłem gruntowny przegląd CoD-a, i usunąłem wszystkie pliki związane z Multiplayer-em i wrzuciłęm wszystko na czysto. Teraz ponawiam prośbę o pomoc w usunięciu dymu podczas strzelania :D

Edytowane przez Isaki
Opublikowano

Aż tak dobry w CoD-a nie jestem xD na ProModzie nawet jednego ziomka bym nie zabił :P

Nie ma czegoś takiego. Pobierz jakiegoś hack'a i graj na serwerach bez PB (( oczywiście dym off ;) )).

Close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...