Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd z uruchomieniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki problem ,że jak włączam War Rocka ,to nie mogę uruchomić gry bo

warrocka.jpg

Uploaded with ImageShack.us

wyskakuje mi takie coś.

mógłby ktoś napisać jak to obejść albo co zrobić ,żeby można było kliknąć "Start Game"?

Zmieniałem też War Rocka na niemieckiego i tureckiego ale taki sam błąd jest i to nic nie zmienia..

Opublikowano
Zrob reinstalke a jak to nie pomoze to zresetuj kompa

Popatrz co napisałes, nie lepiej najpierw by było zresetowac kompa potem reinstalke!!!!

Opublikowano

byłem na tym forum już i zrobiłem tak ale niestety nie idzie bo wtedy wyskakuje mi błąd ,że nie może znaleźć maplisty a maplista jest i jest wszystko jak ma być już nie 1 raz instaluje War Rocka od nowa i nie 1 raz to mam tylko wcześniej jakoś z tym sobie radziłem :D ale dzięki za pomoc

Restart kompa robiłem już wielokrotnie ,wyłączałem i włączałem

Reinstall War Rocka też zrobiłem dalej to samo

@rumcajs02

dzięki poczekam do tego update a ten link co dałeś to już tak zrobiłem i wtedy wyskakuje mi błąd

Ten błąd był już kiedyś jak zrobili update War Rocka i wtedy chyba wszystkim takie błędy wyskakiwały i trzebabyło wtedy zrobić albo reinstall War Rock albo razor wystawiał pliki do podmienienia :)

Opublikowano

Słuchaj mialem to samo. Muszisz właczac gre do skutku a jezeli np po 20 razie ci nie wejdze poczekac 2-3 dni i wtedy bedzie plynnie chodzilo to ich wina jest.

add.png

Opublikowano

no już z 10 razy to odpalałem przez administratora,bez administratora przez uruchomienie z rozszerzeniem .bat ale poczekam jeszcze kilka dni :D

Opublikowano (edytowane)

Zrób nowy plik tekstowy. Napisz w nim:

To jest ukryta treść, proszę

Zmień rozszerzenie z *.txt na *.bat, wklej do folderu warrock i uruchom ten plik.

Możesz też powtórzyć update launchera zmieniając:

na:

w pliku version.cfg.

Edytowane przez walker123
Opublikowano

ok już się nie wysilajcie zrobiłem jeszcze raz restart kompa nie pomogło ,sam mi się potem komp zwiesił i War Rock już działał :D

DZIĘKI WSZYSTKIM ZA POMOC KAŻDY MA PO + :D

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...