Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam prolem z hack 5 slot

Potnou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy pobieram Hacka 5 slot lub 5-8 slot

too gdy juz pobralem wlaczam to to sie nie da bo to jest jakis plik z ikonka sruby takiej jakby i ten hack i ten 2 gdy go wpakuje do gry warrock slotu i tak nie mam...

Prosze o pomoc... Mam Win7

Jak chcem uruchomic jako administrator to nawet nie ma takiej opcji ;/

daje +

Opublikowano

To o czym ty mówisz to plik .dll w tym pliku jest zawarty hack, ale nie jego masz uruchomić tylko injector. Powinien być zarem w paczce, a jeżeli nie ma to musisz sam go znaleźć.

Krótka instrukcja co i jak. już wyjaśniłem co to jest plik .dll, a jeżeli o injector to ma on nazwę taką samą jak plik .dll bez końcówki ' .dll 'oba tepliki mósisz skopiować do jednego folderu i uruchomić przez injector ( jeżeli posiadasz windows Vista/7 to musisz uruchomić jako administrator), jak już uruchomiłeś injector to teraz włączasz war rocka, z injectorem nic nie robisz. Włączasz war rocka i już masz hacka, teraz tylko zależy czy masz no-menu czy D3D.

Wyjaśnię ci co to za różnica.

No-Menu: są to hacki bez graficznego menu, prostsze w obsłudze ponieważ zazwyczaj masz od razu uruchomione wszystkie funkcje.

D3D: są to hacki z graficznym menu w którym możesz włączać i wyłączać poszczególne funkcje. Jest on trochę trudniejszy w obsłudze jeżeli nie wiesz co jaka funkcja robi.

To masz listę funkcji hacków i co każda z nich robi.

Link do tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/328403-spis-opcji-hacow-do-warrocka/

A tu masz listę działających injectorów na wypadek gdyby nie był on dołączony do paczki.

Link do tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/243428-spis-wszystkich-dziaajcych-injectorw/

Jeżeli masz hacka D3D, a menu się nie wyświetla to pewnie nie masz C++ i net. fromework 3.5 i 4. Bez tego ani rusz.

Jeżeli jeszcze czegoś nie rozumiesz to pisz to ci napiszę.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...