Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] BioBot

damianww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Atrox powrócił do DarkOrbit !!! Era botów rozpoczęła się xD

Ok. Po pierwsze gdzie jest skan?

Zaraz sprawdze czy działa

@Edit działa :)

@Down W tym dziale nie jestem w żaden sposób wyróżniony :) Pamięta jeszcze ktoś czasy jakie wprowadziłem UDOBotem?

2rc8k5i.png

Opublikowano

szymon nie bądź taki szczery. To moderator, uważaj bo ci da bana :D

ps. Atrox - biobot to jak narazie najmniej wykrywalny darmowy bot, jednak coraz więcej ludzi inwestuje w KBota (całe 20zł) :)

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że jednak za biobota możesz dostać bana, bo nie jest w 100% bezpieczny.

ja latam na biobocie odkąd tylko powstał :] jakieś 10miesięcy już będzie, 18lvl, golec fe, 28pp, i full ammo to wszystko mam z bocika, latam codziennie po kilka godzin i jakoś do tej pory nic :P

@ autor , wstawiłem już tego biobota w innym temacie:P

Gość Pan Maciek
Opublikowano

BioBot jest tak samo wykrywalny jak Valhalla Exim, ktora jest stabilniejsza.

Powiem tyle: Oba sa niewykryte na skrypcie co dziala ciagle, ale oba sa wykryte na skrypcie odpalanym 5-6, 20-21 kazdego miesiaca.

Opublikowano

jak sciagnac netframework 4 ?? zeby biobot dzialal na dydyku ktos wie ? bo jak ja sciagaam i chcem zainstalowac to wyskakuje mi jakis error

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

"Unable to Find a version of the runtime to run this application"

Frameworka 4 posiadam i visual c++.

Więc o co biega?

imetin_logo.png

Opublikowano

a co tam trzeba napisac w tych polach

name:

password:

serwer:

bo jak pisze tam moje dane z dark orbit i serwer polska 3 to nie wchodzi i jakis error wyskakuje

Opublikowano

@up widze że zaczynasz z botem.

name:twoja nazwa

password:hasło

server:twoj skrot serwera np. pl1

dzieki bardzo pomogłeś

Opublikowano

a mi to nie dziala jakis blad wyskakuje cos po angielsku daje continue i sie bot wylancza (nie zrobie ss bo nie widac tego błedu w paincie :D .. dziwne)

zbieram -

Opublikowano

hehe a ja juz swoje naprawilem a tak propo biobota lepiej puszczac na same boxy czy na alieny tez???

prosze o szybka odpowiedz bo mam zamiar od dzisaj bocic na swoim FE i chcem wiedziec jak lepiej zeby dluzej pobocic xD; ]

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Ja czasami puszczam Bio. Jeśli już to boxy + cargo + Krychy małe Krychy duże( Kubika nie radze bo sam zaczyna bic i go proty zabijaja szyciutko) i alieny na 3-5. Jeśli długo je tam bedziesz bił to kaska też będzie wpadac.

Tak jak dzisiaj , najlepiej napisac na globalu hejka kto do grupy. Dostaniesz bana , i tu jest wymówka że nie odpowiadasz bo ban ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...