Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Autoala

kafafa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem to autoalla 5 (pod sezon 4) jesczez nie ma. Ale wiem jedno bedzie drozszy od poprzednich wersji jak pytałem około 200zł ma być

Opublikowano

ten kto by ci udostepnił kod źródłowy auto all byłby szaleńcem:

po 1- straciłby możliwość dalszego updejtu bota (gdyż dany bot jak już wcześniej napisano ma tak zwaną Calibracje coś jak fingerprint) i od razu można takiego gościa rozpoznać (autor bota napewno rozpozna użytkownika)

po 2- możliwość złamania kodu zabezpieczenia jest bardzo niska (wręcz niemożliwa)

Opublikowano

jesli poszukujesz jakiejs starej wersji autoalla ..

to powiedz mi czego dokladnie chcesz sie dowiedziec

jesli jakis trickow nie wykluczone ze ci cos podpowiem jesli chcesz zaczac pisac botki .

Pozdrawiam

Opublikowano

Co do autoalla . ma w tej chwili juz pelna filtracje zawartosci inventory mozliwosci wybrania dowolnego itemu tak by go nie dropil na glebe ... jak i dowolnosci ustawienia czego ma nie selowac do npc .

to taka jedna nowa funkcja jakiej ludzie oczekiwali od dlugiego czasu .

aktywacja pojawi sie na allegro termin ukonczenia przyszly tydzien (+ testy pare dni )

Pozdrawiam

Opublikowano
ten kto by ci udostepnił kod źródłowy auto all byłby szaleńcem:

po 1- straciłby możliwość dalszego updejtu bota (gdyż dany bot jak już wcześniej napisano ma tak zwaną Calibracje coś jak fingerprint) i od razu można takiego gościa rozpoznać (autor bota napewno rozpozna użytkownika)

po 2- możliwość złamania kodu zabezpieczenia jest bardzo niska (wręcz niemożliwa)

Ta jasne. Tak samo twierdzil SCFMT jak sprzedawali pliczki season 4 pakniete themida.

Nawet ostatnio co byl topic(potem usuniety) o bocie 'MuuBot' z autoryzacja online. Ominiecie tego zajelo tylko 2h.

Opublikowano
na chwile obecną jedyna rzeczą jaka mnie ciekawi z tego programu to tylko sposób podejścia do tematu dynamicznego odczytu zegara za pomocą liczenia pikseli, o ile miało ono miejsce.

napisz dokladnie o co ci chodzi moze pomoge, sam klepie bota w sumie jak narazie chodzi i walczy po sesji postaram sie skonczyc