Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] DarkOrbit nowe mapy

damianww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Kosmiczni Piloci

Dzięki Wam osiągnęliśmy 100000 "lobie to" na Feacebooku a więc zgodnie z obietnicą publikujemy film który pokaże Wam nowe mapy jakie wkrótce Was czekają.

Tu macie link:

Pozdrawiamy Wasza Ekipa DarkOrbit.

Czyżby BP szykowało dla nas miłą niespodziankę?:)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Miłą? Tam będą pewnie tylko piraci (bił je ktoś na mapach? nie licząc eventu z tytułem). Nagroda za nich jest powalająca. Może przynajmniej za tego bossa będzie cos konkretnego.

Opublikowano

Być może. Teraz po 3-5 to nikt nie lata :D

Walną tekst, że piraci się wycofują na swoje mapy, a my za nimi itp. Pewnie będzie się tam można dostać tylko tym cpu 3 :D

Opublikowano

... (bił je ktoś na mapach? nie licząc eventu z tytułem) ...

Ja bilem bo to byly lordakiumy, i to zawsze wolne, na 1-7 :P A to, ze raz na 10 sekund walnie 30k, to od czego mam oslony :)

Opublikowano (edytowane)

Na tym filmiku widzimy nowego pirata , 0:26 się pojawia. Jeśli coś takiego zrobią , odrazu zrobią Boss i Uber :unsure:

Już sobie wyobrażam Uber Annhilator <_< Gorsze od Icy pewnie ... To może być gorsze niż robienie samemu grupowych :unsure:

Edytowane przez Piotreks34
Opublikowano

Już wiadomo , że ten alien na 0:26 to battleray.

Btw. nie wiem czy zrobią uber i boss piratow. Może zajmą sie czyms innym.

Opublikowano (edytowane)

Bylo pisane:

Piraci sie wycofuja.

Wiec nie bedzie piratow na x7 tylko przejda na te 3 nowe mapy

No To git, bo trochę kapa była jak się lordakium biło a tu nagle 3 piraty 10 sibelonitów ;/

Co do Bossów i Uberów to chyba nie zrobią bo uber jak kubikon by był, albo lepiej ;p

Edytowane przez AngelGrunwik
Opublikowano

Kiedy bedzie sie chcialo wleciec na nową mapke wyswietli sie komunikat "Abyś mógł wlecieć na tą mapę musisz kupić 330k uridium! Powodzenia!" Znając bugpoint to pewnie cos takiego wymyślą...

Opublikowano

Kiedy bedzie sie chcialo wleciec na nową mapke wyswietli sie komunikat "Abyś mógł wlecieć na tą mapę musisz kupić 330k uridium! Powodzenia!" Znając bugpoint to pewnie cos takiego wymyślą...

A potem się dziwią że ludzie bociarują.

bugpointblack.png

Opublikowano

Kupic uridium, a bocic uridium to roznica :P

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...