Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] [pomocy] gun emporium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jest taka sprawa mialem sniperke zrobia ze strzelam caly magazynek w jeden punkt (kiedys byl na forum filmik o co chodzi) i juz tak nie strzela dlaczego?? w customize nic nie moge dodac ani zmienic prosze o pomoc

dziekuje pozdrawiam

Opublikowano

Jeżeli minął czas na który ją kupiłeś , to już po późniejszym kupieniu nie będzie działała .(musisz zrobić jeszcze raz)

Mam nadzieje ,że dobrze rozumiem ,chodzi ci o recoil?

kucyksygna.png

Lubisz to?

Opublikowano

Kup ją sobie na 1d i customize, spróbuj ją ulepszyć, a jeśli się powiedzie przedłóż ja sobie na więcej dni. ;)

mejker.jpg

Pomogłem ? daj + : )

Opublikowano

Jeśli chodzi o L91A1 z Barell Type C 50% , to mogę powiedzieć, że już naprawili już nie strzela w 1 miejsce i nigdy już nie będzie.

Opublikowano

mi chodzi o l96a1 na perma ja mam wiec kupic nie moge

Może broni perm nie można ulepszać tymi duperelkami ?

Wszystko możliwe,że zmienili

9368_gold.png

Opublikowano

kiedys mialem tak ze strzelalem w 1 punkt i kosilem na eli sniepr only i jeszcze jak mialem z bingo subsonica to juz wgl:D

ale nie odbiegajac od tematu

czyli jesli dobrze kminie omek juz nie da sie udoskanalc broni na perma tymi "duperelkami" ?? -.-

Opublikowano

czyli jesli dobrze kminie omek juz nie da sie udoskanalc broni na perma tymi "duperelkami" ?? -.-

Tak sądzę .

Jeżeli nie możesz to nie da rady .

Tak samo jak nie można zrobić już Gitary

9368_gold.png

Opublikowano

omek co ty mu pierdolisz da sie ulepszac permy tymi itemami z ruletki tylko nie ta sie przerabiac jak ak na gitare

1331059428-U215643.gif

Opublikowano (edytowane)

Sam ulepszałem l96, więc się da ;)

@down

To jakiś patch był? :D. Ja wchodze 2-3 razy w miesiącu posiedziec w lobby, ew. zrobic event. A teraz mnie nie było 2 tyg.

Edytowane przez Zavetti
Opublikowano (edytowane)

Sam ulepszałem l96, więc się da ;)

@down

To jakiś patch był? :D. Ja wchodze 2-3 razy w miesiącu posiedziec w lobby, ew. zrobic event. A teraz mnie nie było 2 tyg.

zavek 100 lat za nami :P

Ciebie wtedy nie było ale dział zdychał w męczarniach bo patch był przedłużany 4 krotnie chyba od 4 do 19 trwał czy jakoś tak i pojawiały się co chwila tematy "czemu nie mogę grać' itp itd i trzeba było spamować do GM'ów żeby ogarnęli dział bo Was nie było

To jest ukryta treść, proszę

to mój podpięty temat ale spam był mimo to

Topic

Hmm skoro nie można to nie można, zavek trochę zaspany to się go nie słuchajcie xD

EDIT

Hmm na opisie kłamie że wreszcie wyspany ^^

///No na prawde się wyspałem. Wczoraj spałem 12 godzin i dzisiaj 6, więc jest ok.

Dzięki za info, szkoda, że nie masz %. I dział nie ginął bo był rmcf.

Edytowane przez Zavetti
sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

omek co ty mu pierdolisz

Nic nie pierdole ...

Napisałem,że tak sądzę ...

Ludzie nauczcie się czytać ze zrozumieniem =.=

Nie powiedziałem,że tak jest i już -.-

@Zavetti

dzięki teraz będę pewny na 100% ;]

9368_gold.png

Opublikowano

dobra wiec w skrocei mozna czy nie mozna?? jesli tak to jak bo jak wchodze w customize to nic nie moge dodawac do snipy

p.s.

u brata tak samo sie zrobilo ze sniperka l96a1 na perma jak u mnie czyli niby ma wlozony ten duperelk ale nie dziala -.-

Opublikowano

no jak masz już włożone i snipa na perma to tego nie zmienisz już a być może nexon zmienił to ze w to samo miejsce strzela snipa :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nie poprawil tego nexon masakra a byla taka zajebista snipperka a teraz normalna -.- widze ze nikt nie umie pomoc na tym forum wszyscy tylko przypuszczenia maja -.-

Opublikowano

nie poprawil tego nexon masakra a byla taka zajebista snipperka a teraz normalna -.- widze ze nikt nie umie pomoc na tym forum wszyscy tylko przypuszczenia maja -.-

Wiesz nikt nie jest jasnowidzem .

Chcesz pewną i 100% odpowiedź ?

Napisz do NEXONa zapytanie w sprawie gry .

Raczej oni ci pomogą w końcu to ich gra .

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...