Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z AGbotem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie mam problem z AGbotem. Zrobiłem wszystko jak w poradniku lecz po włączeniu AGbota nic sie nie dzieje.

Ten problem mam już rozwiązany ale pojawił sie następny nuConnector nie czyta gry kiedy ją włączam i chyba przez to bot mi nie czyta postaci co zrobic proszę o pomoc !

Opublikowano

Jak w temacie mam problem z AGbotem. Zrobiłem wszystko jak w poradniku lecz po włączeniu AGbota nic sie nie dzieje.

Ten problem mam już rozwiązany ale pojawił sie następny nuConnector nie czyta gry kiedy ją włączam i chyba przez to bot mi nie czyta postaci co zrobic proszę o pomoc !

Witam, wydaje mi się, że jedynym sensownym rozwiązaniem będzie przerzucenie się na ibot'a. Agbot jest można wręcz rzec dinozaurem wsród botów dzisiejszych. Jak już napisałem to tylko ibot z darmowych, sbot z tych płatnych.

BTW: Nie wiedziałem, że ktoś jeszcze używa Agbota ;)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

ściągnij ibota bo tylko 1 plik z tego ibota a mianowicie PHMediaPatcher wchodzisz w ciskasz Custom i na dole Wciśnij Patch i ruszy ci agbot tak jak każdemu :rolleyes:

• Dodaj nową pozycję...