Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] Uwaga na Dinar Boty

JacoH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą zrobiłem nowe konto w warrocku, bo stare mi zbanowali. Na nowym koncie włączyłem dinar bota, żeby po wbijać kasę, a po 10 min. patrze. Wywaliło mnie z servera ok. patrze konto działa, dałem jeszcze raz i po 5 min. patrz znowu wywaliło. Próbuje wbić i pokazuje się, że dostałem bana.

Nie radzę używać dinar bota, szybko bana dostaniecie.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano (edytowane)

mi leciał od 21 do teraz i nie mam bana, nie wiem może mam szczęście, ale jeszcze nigdy odkąd gram w wr nie dostałem bana (gram 4 lata)

Edytowane przez ucho13573
Opublikowano

Przed chwilą zrobiłem nowe konto w warrocku, bo stare mi zbanowali. Na nowym koncie włączyłem dinar bota, żeby po wbijać kasę, a po 10 min. patrze. Wywaliło mnie z servera ok. patrze konto działa, dałem jeszcze raz i po 5 min. patrz znowu wywaliło. Próbuje wbić i pokazuje się, że dostałem bana.

Nie radzę używać dinar bota, szybko bana dostaniecie.

Módl się by to przypadkiem to nie był ban na IP.

Mój kumpel z osiedla już tak miał, dostał bana za dinar bota, a potem każde nowe konto dostawało bana od razu po 1 zalogowaniu w grze..

Opublikowano

Pewnie wszedłes na server gdzie jest mało ludzi czyli pewnie ma Europa_2, ja zawsze wchodze na International i nic nie dostaje zadnych banów a mam włączonego bota z 5 godzin dziennie.

Opublikowano

Aha dobrze, że napisaliście o zmiennym IP ja mam bez przewodowy (kradnę sąsiadowi i to tak, że mu zamuliłem neta do 10 mb/s, a sam mam 54mb/s (mój test łącza

1380418705.png

Ale mam też blueconect, a tam mam zmienne IP, chyba na nim będę musiał grać.

A co do serwera to byłem ta tym na którym mało ludzi było czyli na każdym z wyjątkiem internationala.

Opublikowano

Nie ma bana na IP ale G1-Admin-Tristan potrafi prześladować jednego dnia zbanował mi 4 konta (wszystkie o bardzo podobnych nickach)

Nie radzę zostawiać na pustych serwach najlepiej zostawiać na pełnych bo zostawiając na pełnych jeszcze nigdy nie dostałem bana za dinarbota.

Opublikowano

Dzisiaj chyba zostawię na Dinarbocie na 8-10 h, ale tym razem na pełnym serwerze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...