Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Grałem kiedyś w 4Story. Tera wruciłem do tej gry (gram od tygodnia). Mam problem. Gdy loguje sie na jakomkolwiek postac to wyskakuje mi "Bład systemu, proszę sprubować za kilka minut" Pomaga jedynie reinstall gry. Kiedy zainstaluje gre moge sobie pograc do puki nie wylącze gry, bo gdy ją wyłącze to musze instalowac od nowa, żeby sobie pograć :( Szukałem odp. cały dzień na tym i na innych forach ale wszystko na NIC! Ktoś gdzieś pisal, że trzeba wyczyścic jakieś rejestry w jakis kluczach ale nie wiem gdzie to jest. Proszę was o pomoc, bo to jest BARDZO denerwujące kiedy musze instalować wszystko i patchować od nowa (zajmuje mi to 10/20 min ) Proszę o ODP. Nie tylko ja mam ten problem ale nigdzie nie moge znaleźć odp. Jak tak dalej pujdzie to chyba przestane w to grać. (jak cos to mam 35). PS: Czy jak pobiore od nowa 4s to błąd ustanie???????

Opublikowano (edytowane)

TO w pewnym sęsie jest bug, ale ja na tym forum sie nie znam i zrobilem konto tylko po to, aby zadać to pytanie, więc PROSZĘ odpowiadajcie na temat.

I dziękuje za zainteresowanie

Odpowiadajcie proszę !!

Edytowane przez Naroth
Opublikowano

A czy jak pobiore gre on nowa to coś da? Bo jężeli nie to nie chcę jej pobierać. Mam wolnego neta i do tego ciągle są burze (np dzisiaj w nocy), więc boje sie zostawic kompa na noc! Da to coś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...