Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pakowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, otóż już dzisiaj zacząłem z edycją klienta. Dzisiaj rano dzisiaj było wszystko ok rozpakowałem sobie etc i zmieniłem sobie co chciałem. Gdy chciałem rozpakować uiloading było all ok usunąłem wszystkie obrazki i pliki *sub do nich i zostawiłem jeden ponieważ chciałem tylko jeden do ładowania. Podczas pakowania wyskakuje coś takiego: fdggt6hb.png

+ do tego gdy usunąłem cały folder source bo sie wkurwiłem z deka i chciałem jeszcze raz na spokojnie to ten folder mi się utworzył w .../Fonts a nie jak powinno w D&S/Mizzer/Source o.O wie ktoś dlaczego?

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Gdy kasujesz pliki z folderu np.uiloading musisz usunąć je również z wpisów .xml

A co do tworzenia tego folderu gdzieś indziej nie wiem dlaczego,ale mi również tworzył się w c;/ windows

Polecam tego pakera :

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Ten paker nie moge go uruchomić bo ja mam framework 2.0 i xp. Ściągnąłem inny paker od Kamera i ten sam błąd nie wiem co robie źle już mnie kurwica strzela. Prosze o pomoc wynagrodzę +'em

Opublikowano

Ten paker nie moge go uruchomić bo ja mam framework 2.0 i xp. Ściągnąłem inny paker od Kamera i ten sam błąd nie wiem co robie źle już mnie kurwica strzela. Prosze o pomoc wynagrodzę +'em

To ściągnij sp3 (service pack 3) a potem framework 4.0

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Daj spokój nie będe ściągał tylu mb przy moim necie tylko dlatego żeby spakować pare plików. Problem musi leżeć w tych plikach.

@

Problem rozwiązany, ściągnąłem pakera z jakiegoś linku na youtube i wszystko działa jak należy. Do zamknięcia, dziękuje za pomoc glinka i Dash.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...